Μήτογλου: Έκανε το άλμα στην ΑΕΚ με γεμάτη σεζόν (infographic)

Ο Σίμος Μήτογλου αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ για φέτος και το Novasports.gr σας παρουσιάζει τις επιδόσεις του νεαρού αμυντικού με τον Βόλο.

Ο Σίμος Μήτογλου διανύει το 22ο έτος της ηλικίας του και η φετινή χρονιά στη Super League με τη φανέλα του Βόλου ήταν ουσιαστικά αυτή που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Με ύψος 184ων εκατοστών ο Μήτογλου προέρχεται από μια χρονιά γεμάτη με την ομάδα της Μαγνησίας, με την οποία πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις στην Super League, μετά τις μόλις τέσσερις που είχε στην περυσινή πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Η μπάλα στα 22 ματς που αγωνίστηκε πέρασε από τα πόδια του 880 φορές με τον Έλληνα αμυντικό να μετρά 459 πετυχημένες πάσες.

Δουλειά του Μήτογλου στα ματς είναι οι μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς, με το νέο απόκτημα της ΑΕΚ να έχει 93 κερδισμένες μονομαχίες και το ποσοστό επιτυχίας του να ανέρχεται στο 63% σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει η στατιστική υπηρεσία της Opta.

Ο γεννημένος το 1999 κεντρικός αμυντικός με τον Βόλο φέτος είχε 47 εναέριες κερδισμένες μονομαχίες, ενώ απομάκρυνε τη μπάλα από την περιοχή της ομάδας του 66 φορές, εκ των οποίων οι 24 ήταν με το κεφάλι.

Κέρδισε 12 φάουλ από τους αντιπάλους του, είχε 36 πετυχημένα τάκλιν, ανέκτησε 63 φορές τη μπάλα, βοήθησε τον Βόλο να κρατήσει έξι φορές την εστία του ανέπαφη (στα 22 ματς που αγωνίστηκε), ενώ πέτυχε και ένα γκολ!

Δείτε τα στατιστικά αναλυτικά στο παρακάτω γράφημα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.