Αρης: Η αντίστροφη μέτρηση για την “πρώτη”

Ο Αρης ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες από την επίσημη έναρξη της σεζόν που θα γίνει την Τρίτη, 15/6, με την πρώτη προπόνηση της ομάδας

Ο Αρης ετοιμάζεται να μπει –επισήμως– στην επόμενη σεζόν. Την Τρίτη (15/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο Αρης ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη για το Βέρμιο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουνίου. 

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη έχει ως εξής

“Η αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει.

Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (15/06) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από το πρωί της ίδιας μέρας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα ξεκινήσουν να περνούν από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Μέχρι την άλλη Παρασκευή (18/06) οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο». Το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα καταλύσει για μια ακόμη χρονιά στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort» στην τοποθεσία Αγ. Παύλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.