Ολυμπιακός: Επαφές με Νάπολι για Μανωλά!

Ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνει λόγο για πιθανό σενάριο επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αξιόπιστης λύσης για τα μετόπισθεν, είτε για απευθείας μεταγραφή, είτε για να έχει μια ενεργή επιλογή σε περίπτωση πώλησης ποδοσφαιριστών. Είναι γνωστό πως οι σχέσεις Ολυμπιακού και Κώστα Μανωλά είναι διαχρονικά ζεστές. Ο Έλληνας αμυντικός έφυγε για την εκτός συνόρων περιπέτεια του με τον καλύτερο τρόπο απ’ τον Ολυμπιακό κι έτσι η πιθανή επιστροφή είναι πάντα ένα πρόσφορο σενάριο. Το θέμα είναι πότε θα είναι ιδανικές και ώριμες οι συνθήκες.

Με την έλευση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, οι παραπάνω συνθήκες έχουν γίνει ιδαιτέρως ευνοϊκές για ακόμα έναν σημαντικό λόγο. Ρεπορτάζ από την Ιταλία και συγκακριμένα από το tuttomercatoweb κάνει λόγο για επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι με στόχο την επιστροφή του Μανωλά στον Πειραιά. Προφανώς δεν είναι εύκολη υπόθεση λόγω του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού που έχει διάρκεια μέχρι το 2024, ωστόσο οι Ιταλοί αναφέρουν πως πολύ σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να παίξει η ισχυρή βούληση του 29χρονου αμυντικού να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Μανωλάς αγωνίστηκε από το 2012 ως το 2014 στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ακολούθησε επιτυχημένη καριέρα σε Ρόμα (2014-2019) και Νάπολι (2019 μέχρι σήμερα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.