ΑΕΚ: Ανανέωσε με τη Χάιντουκ ο Λιβάια

Ο μάνατζερ του Μάρκο Λιβάια αναζήτησε κάτι καλύτερο για τον πελάτη του, όμως από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάτι αξιόλογο ο Κροάτης αποφάσισε να ανανεώσει με τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Στο Κροατικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος όπως ανακοίνωσε η Χάιντουκ Σπιλτ ο Κροάτης επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

“Και να ήθελα να φύγω δεν θα ήταν δυνατό με όσα έχει κάνει ο κόσμος της Χάιντουκ για μένα. Από την πρώτη στιγμή, η επιθυμία μου ήταν να κάνω κάτι διαφορετικό εδώ που θα μείνει στην ιστορία.

Νιώθω ότι έχω ακόμα ανολοκλήρωτες δουλειές εδώ και είμαι χαρούμενος που όλοι μαζί θα πολεμήσουμε για τους πιο υψηλούς στόχους” δήλωσε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο μάνατζερ του Λιβάια, Βιτσέντζο Καβαλιέρε έψαξε να βρει πρόταση στα… μέτρα του πελάτη του, όμως όπως αποδείχθηκε το ένα εκατ. ευρώ ετησίως συν τις 300.000 ευρώ μπόνους υπογραφής που ζητούσε δεν τα βρήκε πουθενά με αποτέλεσμα ο Κροάτης επιθετικός να μείνει στην ομάδα της γενέτειράς του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.