Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Σα για Γουλβς μέσω Πειραιά!

Ο Ζοσέ Σα είναι έτοιμος για το βήμα στην Premier League. Η συνεισφορά και τα κέρδη του Ολυμπιακού.

Ο Ζοσέ Σα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2018, μεταπηδώντας με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο στους “ερυθρόλευκους”. Ήταν 25 ετών και είχε διαγράψει ήδη μια αξιόλογη πορεία με τους “δράκους”, ωστόσο έπρεπε να αποδείξει πράγματα στον Ολυμπιακό. Μετά από τρεις σεζόν στους Πειραιώτες, ο Ζοσέ Σα μετράει 34 συμμετοχές σε Champions League και Europa League και φυσικά 90 ματς με τον Ολυμπιακό σε εγχώριες διοργανώσεις. Από τα 124 ματς με τον Ολυμπιακό, τα 62 τα ολοκλήρωσε με καθαρή εστία. 

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο 28χρονος σήμερα Ζοσέ Σα έχει χτίσει την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για ένα πραγματικά μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Ολυμπιακός τον βοήθησε να ζήσει τεράστιες εμπειρίες, να στεφθεί πρωταθλητής, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς τον δυνάμωσε, επιμένοντας να τον χρησιμοποιεί ως βασικό, ακόμα και σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η πρόσληψη του 45χρονου Μπρούνο Λάζε από τη Γουλβς, φούντωσε τις φήμες περί μεταπήδησης του Σα στους “λύκους”, μετά την αποχώρηση του Ρουί Πατρίσιο. Ο Λάζε έχει θετική γνώμη για τον Σα, έχοντας μάλιστα συνυπάρξει μαζί του στα χαμηλότερα ηλικιακά κλιμάκια της Μπενφίκα πριν από δέκα χρόνια.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής, το κέρδος δεν θα είναι μόνο οικονομικό για τον Ολυμπιακό, καθώς η ρήτρα του Σα αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Οι Πειραιώτες διατηρώντας στο ρόστερ τους τέτοιες περιπτώσεις φερέλπιδων ποδοσφαιριστών για αρκετές σεζόν, διαμορφώνει ένα ελκυστικό προφίλ συλλόγου για παίκτες που επιθυμούν να χτίσουν το όνομα τους, πριν από ένα μεγάλο άλμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.