Ολυμπιακός: Φιλικά για όλα τα… γούστα!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε μια σειρά φιλικών με αντιπάλων διαφορετικών ταχυτήτων.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινάει στις 16 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και κορυφώνεται στο τέλος του μήνα με το ταξίδι των Πειραιωτών στο Στανς της Αυστρίας, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 4 Ιουλίου. Σε ένα γνώριμο μέρος για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιχειρήσει να δώσει μορφή στον “νέο” Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έκλεισαν μια σειρά φιλικών με τις Σάλτσμπουργκ, Κράσνονταρ, Βολφσμπέργκερ, Ούφα, Κραϊόβα και ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Πρόκειται για ομάδες διαφόρων δυναμικοτήτων, καθώς στο μυαλό των Πειραιωτών υπάρχουν οι σύλλογοι που θα συναντήσουν στον Β’ και Γ’ προκριματικό του Champions League, αλλά και εκείνες που θα βρεθούν στο δρόμο τους στη συνέχεια και σε υψηλότερο επίπεδο. Έτσι ο Μαρτίνς θέλει να πετύχει μια προσομοίωση των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας. 

Να θυμίσουμε την πιθανότερη σειρά των φιλικών. Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φιλικό με τη Βολφσμπέργκερ (5η στην Αυστρία), στις 27 με την Κράσνονταρ (10η στη Ρωσία), στις 29 με τη Σάλτσμπουργκ (πρωταθλήτρια Αυστρίας), στις 30 Ιουνίου με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (3η στη Βουλγαρία), στις 2 Ιουλίου με την Ούφα (13η στη Ρωσία) και στις 3 με την Κραϊόβα (3η στη Ρουμανία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.