Ένα TOP 10 γκολ για κάτω από την ομπρέλα! (vids)

Μπήκε ο Ιούνιος, άρχισαν τα μπάνια κι εμείς σας κάνουμε δώρο τα δέκα καλύτερα γκολ της χρονιάς στη Superleague! Το νούμερο ένα το αφήνουμε στην κρίση σας! Απολαύστε τα!

Στη Superleague τη φετινή σεζόν είδαμε υπέροχα γκολ. Τα καλύτερα γκολ ήταν τουλάχιστον σαράντα. Ωστόσο στο novasports.gr επιλέγαμε τα δέκα που για διάφορους λόγους θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό.

Σας τα παρουσιάζουμε για να τα απολαύσετε κάτω από την ομπρέλα, στην ξαπλώστρα και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Να αποφασίσετε ποιο ήταν το καλύτερο. Δύσκολο έτσι;

Ματίγια: Πάνω από το τείχος και στο γάμα!

Ο Χαβιέ Ματίγια απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος χωρίς όμως να δώσει μεγάλη καμπύλη, ώστε να οδηγηθεί στο γάμα ούσα ακόμα στην ανηφόρα, κάτι που κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια του τερματοφύλακα. Τρομερή τεχνική. Ιδανικό φάλτσο και δύναμη.

Το αριστοτεχνικό φάουλ του Νινουα!

Στο Αγρίνιο, με την άμμο στην κλεψύδρα να λιγοστεύει, ο Νινούα έστησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ που αξίζει να θυμόμαστε! Πανέξυπνο φάουλ! Ο Κνετ πίστεψε ότι θα στείλει τη μπάλα πάνω απο το τείχος και ακόμα το μετανιώνει.

Εμβιλά με το αριστερόοοοοοοο!

Ίσως είναι το καλύτερο φετινό ερυθρόλευκο γκολ. Πατήστε κλικ και μετρήστε ταχύτητα της μπάλας. Ο Ηλίας Βλάχος ακόμα τραβάει το “όμικρον” στη Λαμία!

Αν δεν έχετε δει το ψαλίδι του Αραμπούλι, δεν έχετε δει τίποτα!

Το γκολ του Αραμπούλι απέναντι στον Άρη, είναι βγαλμένο από τα όνειρα κάθε παιδικής φαντασίωσης. Είναι το τέλειο ανάποδο ψαλίδι.

Ο Μουνίθ έκανε το τέλειο σουτ

Από μία λάθος πάσα του Γιαννούλη, ο Μουνίθ έγινε κάτοχος της μπάλας και σα να είχε τηλεχαιριστήριο έστειλε τη μπάλα εκεί που κανένας τερματοφύλακας δε θα μπορούσε να είχε απάντηση.

Το γκολ της χρονιάς ήταν το κόρνερ το Λιβάι Γκαρσία!

Όσο πιο σπάνιο, τόσο πιο υπέροχο! Εδώ να χειροκροτήσουμε όλοι τον Λιβάι Γκαρσία που μας χάρισε γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο ματς με τον Απόλλωνα. Απλά δείτε το, τα λόγια περιττεύουν.

Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-2: Ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος στο 97′!

Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ του Μακέντα ένιωθε άνετα στην Τρίπολη αλλά η ανεξήγητη οπισθοχώρηση στα τελευταία λεπτά τον έφερε σε συνεχή φάση άμυνας. Έτσι αφού αρχικά ο Λουίς Φερνάντεθ μείωσε στο 84ο λεπτό, εν συνεχεία έφερε το ματς στα ίσα με τον τερμαοφύλακα του τον Παπαδόπουλο στο 97′ σε μια στιγμή που θα θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια.

Το ήθελε ή δεν το ήθελε ο Κώτσιρας; Το ήθελε!

Είναι από τις φάσεις που σε προβληματίζουν. Ωστόσο μετά από έρευνα, ναι, ο Κώτσιρας ήθελε να πετύχει αυτό το γκολ! Και το έκανε από πλάγια θέση κρεμώντας τον αιφνιδιασμένο τερματοφύλακα. Σπάνιο!

Το γκολ της ζωής του Μαουρίσιο!
Στήθος, δεξιός μηρός, αριστερό τελείωμα! Έπος!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 4-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Το highlight όμως αυτής της αναμέτρησης ήταν πράσινο. Συγκεκριμένα ανήκει στον Μαουρίσιο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί το γκολ της χρονιάς. Δεχόμενος μια ψηλή πάσα του Μπουζούκη έκανε κοντρόλ με το στήθος, τρίπλα με το μηρό περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Σεμέδο και εκτελώντας με το αριστερό έξω από την περιοχή. Έπος!

Ο εκπληκτικός πρώτος χρόνος του Καμαρά!

Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καμαρά περίμενε έξω από την περιοχή και με ένα εκλπληκτικό βολ πλανέ νίκησε τον Τσιφτσή στην Τρίπολη. Από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.