Βόλος: Το πρόγραμμα προετοιμασίας για τη νέα σεζόν

Στην Πορταριά θα μπουν οι πρώτες βάσεις του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Η προετοιμασία της ομάδας της Μαγνησίας θα ξεκινήσεις στις 30 Ιουνίου και σε πρώτη φάση οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Στις 4 Ιουλίου θα μεταβούν στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και στις 9/7 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό της περιόδου κόντρα στον Θησέα Αγριάς.

Ακολούθως και συγκεκριμένα στις 12 Ιουλίου η ομάδα του Βόλου θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 του μήνα για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επί Ολλανδικού εδάφους η ομάδα του Βόλου θα δώσει 4 φιλικά.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Βόλος θα δώσει άλλα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου, η ΠΑΕ Βόλος θα διοργανώσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων Σούπερ Λίγκας, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.