Τεννές: «Η Ξάνθη θα επιστρέψει» (vid)

Την υπόσχεση πως η Ξάνθη θα επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, έδωσε ο Μπάμπης Τεννές μετά τον χαμένο επαναληπτικό αγώνα μπαράζ της ακριτικής ομάδας με τον Παναιτωλικό (1-0)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της Ξάνθης δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές, μετά την λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και τη νίκη των γηπεδούχων με 1-0.

Η ακριτική ομάδα θα συνεχίσει στην μικρότερη κατηγορία, αλλά όπως τόνισε ο κ. Τεννές στην κάμερα των καναλιών novasports:
«Είπα πριν από τον αγώνα, το λέω και τώρα, ότι αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο της Ξάνθης».

Παρά την ήττα της ομάδας του, ο Μπάμπης Τεννές έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ συνεχίζοντας επισήμανε:

«Ο Παναιτωλικός ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία και στο τέλος αναγκάστηκε να κάνει καθυστερήσεις. Αυτά είναι παράσημα για εμάς, αλλά σημασία έχει ότι στο τέλος μείναμε εκτός στόχων. Θα κάνουμε άλλο ένα διάλλειμα 10 μηνών για να επανέλθουμε. Η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα και άδικα βρίσκεται στην μικρότερη κατηγορία. Χάσαμε την άνοδο για ένα πέναλτι. Η αντίδραση των παικτών μου στο τέλος δείχνει το πόσο πολύ προσπάθησαν. Μας μένει η ικανοποίηση ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δυστυχώς η ιστορία… έγραψε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.