Ποτέ να μη γελάς πριν το 90′! (vids)

Το γκολ του Παπαδόπουλου στο 97', η ισοφάριση του Βόλου από 3-0, το ΠΑΟΚ-Άρης 2-2, αλλά και η ανατροπή του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ συνιστούν τις ανατροπές της χρονιάς που πρέπει να θυμάσαι!

Είναι εκείνα τα παιχνίδια που το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σε αφήνουν αποσβολωμένο να σκέφτεσαι: “Τί είδα μόλις τώρα;” Είναι τα ματς, που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και το διακύβευμά τους, μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό.

Θυμηθείτε τα:

Η ανατροπή της χρονιάς στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: 3-2

Με το ματς στο 1-1, ο Ουάρντα, που “αναστήθηκε” αγωνιστικά στον Ατρόμητο, σκόραρε για τον ΠΑΟΚ στο 82ο λεπτό κάνοντας το 1-2. Μια τρομερή ενέργεια του Λάζαρου στο 85′ και ένα σουτ του Χαρίση, πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, έφεραν το ματς στην ισοπαλία. Με τον ΠΑΟΚ να παλεύει για τη νίκη, στο 92′, μια γρήγορη αντεπίθεση του Ατρόμητου ολοκλήρώθηκε με γκολ του Νάτσου που χάρισε το τρίποντο στους Περιστεριώτες. Θυμηθείτε όσα έγιναν στο συγκλονιστικό αυτό ματς.

ΠΑΟΚ-Άρης 2-2: Του πήρε το… διπλό από το στόμα!

Ο Άρης ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην Τούμπα. Ωστόσο ο προωθημένος Ίνγκασον στο 87′ μείωσε σε 2-1 για να ισοφαρίσει με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Βιεϊρίνια και να πάρει τη μπουκιά από το στόμα των παικτών του Άρη.

Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-2: Ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος στο 97′!

Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ του Μακέντα ένιωθε άνετα στην Τρίπολη αλλά η ανεξήγητη οπισθοχώρηση στα τελευταία λεπτά τον έφερε σε συνεχή φάση άμυνας. Έτσι αφού αρχικά ο Λουίς Φερνάντεθ μείωσε στο 84ο λεπτό, εν συνεχεία έφερε το ματς στα ίσα με τον τερμαοφύλακα του τον Παπαδόπουλο στο 97′ σε μια στιγμή που θα θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια.

Απόλλων-Βόλος 3-3: Από 3-0!

Στο 60ό λεπτό του αγώνα, ο Απόλλων προηγείτο του Βόλου με σκορ 3-0 και όλα προδιέγραφαν μια εύκολη νίκη. Ωστόσο ο Βόλος στο 92′ ισοφάρισε. Αναρωτιέστε το πως; Απλά πατήστε το βίντεο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.