Super League 1: Τελικός για μια θέση στα “σαλόνια”

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη στο Αγρίνιο, στη ρεβάνς της νίκης 2-1 των Ακριτών στο πρώτο ματς των δυο ομάδων (19:30 Novasports2HD).

Οι γηπεδούχοι καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους, προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία, την ίδια στιγμή που στις τάξεις των φιλοξενούμενων επικρατεί αισιοδοξία, πως θα μπορέσουν να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα και να επιστρέψουν στη Super League 1, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Κνετ στην εστία. Οι Μανθάτης, Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς και Περέιρα θα είναι οι τέσσερις της άμυνας, με τους Ντίας και Εντιγκά να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Ντουάρτε, Μπαρμπόσα και Μεντόσα θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Βέργο στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπάμπης Τεννές θα παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 και τον Ίτσο στην εστία. Οι Τζούρμαν, Τάσος Παπάζογλου και Βέρκερ θα είναι οι τρεις αμυντικοί. Οι Στάθης και Παντελιάδης θα είναι οι δυο μπακ-χαφ, με τους Δημούτσο και Θυμιάνη να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Ο Έμπερτ θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους Μικελτάτζε και Θανάση Παπάζογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Απτόσογλου και Δημητριάδη. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Σκουλάς και Σαμοΐλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.