Δέκα γκολ του ΠΑΟΚ που πρέπει να θυμάσαι! (vids)

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε 60 γκολ στο πρωτάθλημα! Υπάρχουν δέκα όμως που αξίζει να θυμάστε! Ζίφκοβιτς, Τζόλης, Ουάρντα, Σφιντέρσκι, Καντουρί, Βιεϊρίνια, Νινούα επί τω έργω! Απολαύστε τα!

Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν πέτυχε μερικά γκολ που θα μνημονεύονται για καιρό. Είτε λόγω ατομικής ενέργειας, είτε λόγω εκτέλεσης, είτε οργάνωσης, είτε συνεργασίας. Από τα 60 λοιπόν, εμείς επιλέξαμε τα 10 για να σας φτιάξουμε τη μέρα. Απολαύστε τα:

Γκολ από έναν… έμπειρο 18άρη

Το γκολ του Τζόλη απέναντι στην ΑΕΛ, είναι γκολ από εκείνα που πετυχαίνουν κυρίως έμπειροι φορ κλάσης. Ασίστ λόμπα Μπίσεσβαρ και δύσκολο εναέριο τελείωμα από τον 18χρονο επιθετικό σε ένα από τα πιο ωραία γκολ που είδαμε φέτος.

Το αριστοτεχνικό φάουλ του Νινουα

Στο Αγρίνιο, με την άμμο στην κλεψύδρα να λιγοστεύει, ο Νινούα έστησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ που αξίζει να θυμόμαστε! Πανέξυπνο φάουλ! Ο Κνετ πίστεψε ότι θα στείλει τη μπάλα πάνω απο το τείχος και ακόμα το μετανιώνει.

Η έμπνευση του Ελ Καντουρί στο 91′

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όδευε στη λήξη του. Από εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν βόλεϊ στην περιοχή και ο Ελ Καντουρί με πλάτη στο τέρμα είχε μια σπουδαία έμπνευση που αιφνιδίασε τους πάντες. Απόλαυση!

Το φάουλ του αρχηγού

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το’ εχει με τις στημένες μπάλες. Το απέδειξε και στη Λαμία, στέλντοντας τη μπάλα εκεί που έπρεπε για να… “γράψει”, κι έγραψε!

Το πιο προσωπικό γκολ του πρωταθλήματος ο Τζόλης

Με το ματς στο 0-0 και με τον ΠΑΟΚ να παίζει με δέκα παίκτες, ο Χρήστος Τζόλης πήρε το όπλο του και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Πήρε τη μπάλα από αριστερά, συνέκκλινε και με ένα μακρινό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Αστέρα Τρίπολης. Γκολ από την αρχή ως το τέλος δικό του.

Πόσο αλεπού είσαι ρε Ουάρντα;

Κινούμενος σε θέση φορ περίμενε την ευκαιρία και η συγκυρία του την έδωσε. Ο Ελ Καντουρί έπιασε κακό σουτ με τη μπάλα να μπαίνει άτσαλα στην περιοχή σε σημείο που ένας δυναμικός αμυντικός θα μπορούσε να διώξει. Ωστόσο ο Ουάρντα με μια αστραπιαία κίνηση και αριστερό τελείωμα έβαλε γκολ. αν δεν το θυμάστε, δείτε το!

Η “οβίδα” του Ζίφκοβιτς

Είναι αυτό το σουτ που όλοι θέλαμε να κάνουμε μικροί. Με όλη μας τη δύναμη. Για να φύγει όμως η μπάλα με τέτοια ταχύτητα δε χρειάζεται μόνο η δύναμη, αλλά και το τεχνικό χτύπημα ταυτόχρονα. Ο Ζίφκοβιτς έβαλε ένα τέτοιο, από αυτά που σου διώχνουν το άχτι, απέναντι στη Λαμία.

Οι φορές που ο Ζίφκοβιτς θυμίζει Ρόμπεν

Ο Ζίφκοβιτς αρέσκεται στο να παίρνει τη μπάλα από δεξιά να έρχεται παράλληλα με την περιοχή και να εκτελεί με το αριστερό. Σας θυμίζει κάποιον; Μήπως τον Αριέν Ρόμπεν;;; Για δείτε τον στο ματς της κανονικής διάρκειας στην Τρίπολη!

Το τέλειο γκολ του Σφιντέρσκι

Στο ματς με τον Αστέρα στα playoff, ο Σφιντέρσκι πήρε τη μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή, πέρασε τρεις αντιπάλους και πήγε στο “κουτί”. Ο Αουγκούστο με πολύ ωραία πάσα τον βρήκε με πλάτη στο τέρμα. Ο Πολωνός με κίνηση Γκερντ Μίλερ, ρόλαρε και εκτέλεσε πετυχαίνοντας ένα φανταστικό γκολ σε οργάνωση και εκτέλεση.

Εκείνο που o Ζίφκοβιτς κουβάλησε τη μπάλα και μετά εκτέλεσε τον Σα

Στο ματς με τον Ολυμπιακό στα playoff, ο Ζίφκοβιτς πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, την κουβάλησε με δύο να τον κυνηγάνε, έδωσε στον Ροντρίγκο που γύρισε τη μπάλα στην περιοχή, αλλά από το άτσαλο διώξιμο του Αβραάμ στρώθηκε στον Ζίφκοβιτς που εκτέλεσε στο γάμα του Σα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.