Ολυμπιακός: Το ημερολόγιο της προετοιμασίας

Αυτές είναι οι συημαντικότερες ημερομηνίες για τον Ολυμπιακό της νεάς σεζόν που θα ξεκινήσει άμεσα να χτίζεται.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν τις πολύτιμες διακοπές τους μετά από ένα συνεχόμενο διάστημα αγωνιστικών υποχρεώσεων που ουσιαστικά ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2019 με τα προκριματικά του Champions League. Το ξέσπασμα της πανημίας οδήγησε σε στρίμωγμα των δύο σεζόν και ουσιαστικά σε ένωση τους με αποτέλεσμα το… ξεζούμισμα των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών. Παρ’ όλα αυτά το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να ανταπεξέλθει και να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες έλαβε μέρος, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2019-2020 και του 46ου πρωταθλήματος τη σεζόν 2020-2021.

Ο νέος Ολυμπιακός θα ξεκινήσει να παίρνει μορφή στις 16 Ιουνίου, ημερομηνία η οποία έχει γνωστοποιηθεί στους παίκτες για την επιστροφή τους στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League και ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο του. Μετά από τις εργομετρικές μετρήσεις θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στου Ρέντη και μετά από εννέα μέρες και συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Αυστρία, για μια σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των αντιπάλων, ωστόσο οι συννενοήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Οι Πειραιώτες θα παραμείνουν μακριά από τη βάση τους μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει σε τελική μορφή την ομάδα του και να την παρουσιάσει στην πρόβα τζενεράλε, λογικά στο “Γ. Καραϊσκάκης” (αν και ακόμα δεν έχει φιξαριστεί). Οι αναμετρήσεις του Β’ προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένες για τις 20-21 Ιουλίου και 27-28 Ιουλίου. Ο Γ’ προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί στις 3-4 και 10 Αυγούστου, ενώ τα play offs στις 17-18 και 24-25 Αυγούστου. Αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να περάσει από τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League, θα μεταφερθεί στον προκριματικό γύρο του Europa League. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου, το πρώτο ματς στις 5 Αυγούστου και το δεύτερο στις 12 του ίδιου μήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.