ΑΕΚ: Νέα σενάρια από τη Σερβία για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

Το όνομα του Νέναντ Κρίστιτσιτς επαναφέρουν στο προσκήνιο οι Σέρβοι, καθώς υποστηρίζουν πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο μεταγραφής του μέσου της ΑΕΚ στον Ερυθρό Αστέρα.

Το όνομα του Νέναντ Κρίστιτσιτς επαναφέρουν στο προσκήνιο οι Σέρβοι, καθώς υποστηρίζουν πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο μεταγραφής του μέσου της ΑΕΚ στον Ερυθρό Αστέρα.

Το δημοσίευμα του “Mondo” αναφέρει:

«Ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς βρίσκεται στη Σερβία, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και φωτογραφήθηκε με την εμφάνιση του κλαμπ, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεταγραφή του. Ο Αυστριακός θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασαν οι σχολιαστές της Arenasport κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ξανά στο γήπεδο της σερβικής ομάδας. Αυτή τη φορά παρακολουθεί το παιχνίδι, όμως ίσως υπάρξουν και διαπραγματεύσεις στην πορεία.

Ο κεντρικός χαφ της ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένος με τη θέση του στην ελληνική ομάδα, οπότε αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες ενισχύσεις για τους Σέρβους. Ο Στάνκοβιτς τον γνωρίζει καλά από την Ιταλία και οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται πάντα έναν ποιοτικό παίκτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.