Κυριάκος: “Εχει ξεκινήσει η δουλειά για την επόμενη χρονιά”

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και για την επόμενη σεζόν

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου και πολύ σύντομα στην ατζέντα των συζητήσεων θα μπει η οργάνωση της επόμενης σεζόν.

Ο Κυριάκος Κυριάκος, εις εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και στο ότι έχει ξεκινήσει η δουλειά για την επόμενη σεζόν. 

Στην αρχή είπε: “Όλες οι χρονιές έχουν τις δικές τους δυσκολίες και κάθε χρονιά έχει μοναδικά εμπόδια τα οποία προκύπτουν ξαφνικά και πρέπει να βρεις τρόπο να τα υπερπηδήσεις. Ήταν μία μεταβατική χρονιά η οποία τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με βάση το πώς εξελίχθηκε από τη μέση της και μετά. Είμαστε περήφανοι για κάποια πράγματα αλλά και στεναχωρημένοι για μερικά τα οποία δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Για όλες τις ομάδες αλλά και ειδικότερα για αυτές που έχουν μία μεγαλύτερη σύνδεση με τον κόσμο τους, όπως ο ΠΑΟΚ, η έλλειψη του κόσμου και η στήριξη που έλειπε από την απουσία του, έκανε πολλά από τα λάθη μας να τα πληρώσουμε ακριβότερα από ό,τι θα μπορούσαμε, αν είχαμε μαζί μας τον κόσμο ως φυσική παρουσία”.

Πρόσθεσε: “Η χρονιά ολοκληρώθηκε με μία ιστορική βραδιά, μία πολύ ωραία βραδιά, έναν πολύ ωραίο αγώνα και ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, για το οποίο περήφανοι και δικαιωμένοι θα πρέπει να αισθάνονται ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, γιατί εκείνοι το πέτυχαν. Δική τους είναι η χαρά, δική τους η υπερηφάνεια”.

Για την επόμενη σεζόν είπε: “Λέμε πολλές φορές ότι ο ΠΑΟΚ δεν έγινε μεγάλος από τους τίτλους, αλλά έγινε επειδή αυτό που συμβολίζει είναι μεγαλύτερο από μία πρόσκαιρη χαρά, επιτυχία ή αποτυχία και δεν τον μειώνουν οι αποτυχίες, ούτε οι επιτυχίες είναι από μόνες τους αυτές που μεγαλώνουν την οπαδική του βάση. Ο ΠΑΟΚ μέσα από τον κόσμο του γεννά περισσότερο κόσμο και θα είναι μεγάλος ό,τι και να γίνει. Εμείς ως ΠΑΕ είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε έναν άδικο συσχετισμό, των τίτλων, με τα χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τίτλους που δεν τους έχει ανάγκη για να μεγαλώσει αλλά για να εξελίσσεται, για να φτάνει πιο γρήγορα τους στόχους του και να κάνει πιο πολύ κόσμο χαρούμενο και πιο πολλές φορές χαρούμενο. Δώσαμε στον εαυτό μας 24 ώρες χαράς και έχει ξεκινήσει η δουλειά για την επόμενη χρονιά που ελπίζουμε να μας βρει με τα λιγότερα δυνατά λάθη, χωρίς καθόλου δεν γίνεται, αλλά με τα λιγότερα δυνατά”. 

Πηγή: ΕΡΤ3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.