ΠΑΟΚ: Ο άχαστος Πασχαλάκης και ο εκτός τελικών Καντουρί

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μπορεί να βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός Τούμπας αυτή τη σεζόν, όμως, τελικώς έγραψε τρίτη νίκη σε τρίτο τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που δεν έχει αγωνιστεί σε κανέναν

Ένα βήμα πριν την έξοδο από την Τούμπα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το επεισόδιο που είχε στην Τούμπα με οπαδούς του ΠΑΟΚ, στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη (όντας αναπληρωματικός ο ίδιος) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Τελικώς, όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά στέφθηκε Κυπελλούχος χθες (22/5) βράδυ στο ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη των “ασπρόμαυρων” στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο “superman” ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση, με τρεις καίριες επεμβάσεις: η πρώτη στο τετ α τετ με τον Μπρούμα στο 13ο λεπτό, η δεύτερη στην κεφαλιά του Μασούρα στο 56ο λεπτό και η τρίτη στο φινάλε του αγώνα, αρχικά στο σουτ του Μπυχαλάκη και στη συνέχεια στην προσπάθεια του Βαλμπουενά να σκοράρει παίρνοντας το ριμπάουντ. Τρεις αποκρούσεις (η τελευταία διπλή), που βοήθησαν τα μέγιστα τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πασχαλάκης μέτρησε χθες τρίτη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μετά από αυτούς του 2018 και του 2019, και τους δύο απέναντι στην ΑΕΚ. Στους δύο τελικούς με την “Ένωση” ο άχαστος τερματοφύλακας των “ασπρόμαυρων” κράτησε την εστία του απαραβίαστη και σήκωσε την κούπα, ενώ χθες ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε γκολ σε τέτοιου είδους παιχνίδι, όμως, παρά το γεγονός, πάλι πήρε το τρόπαιο.

Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος, ενώ ήταν στο “ασπρόμαυρο” ρόστερ τις σεζόν 2017-2018, 2018-2019 και 2020-2021 δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής σε τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Πασχαλάκη που έχει τρία 90λεπτα. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός στους τελικούς του 2018 και του 2021 ήταν στην αποστολή, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, ενώ στον τελικό του 2019 δεν ήταν στην αποστολή. Πάντως, και τις τρεις σεζόν είχε συμμετοχή σε αγώνες που έδωσε ο “Δικέφαλος” μέχρι να φτάσει στο τέλος του δρόμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.