Μαχλάς: “Με… τρομάζει το 3-1”

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς δήλωσε πως η εμφάνιση και η νίκη 3-1 επί της ΑΕΚ, τον ...τρομάζουν.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς δήλωσε πως η εμφάνιση και η νίκη 3-1 επί της ΑΕΚ, τον …τρομάζουν. Μιλώλντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra», ο Μαχλάς αναφέρθηκε στην επιτυχία του ΟΦΗ και τα συναισθήματα που αυτή του προκάλεσε: Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Φάνηκε στο γήπεδο πως η νίκη ήρθε μέσα από τη σκληρή δουλειά. Βέβαια τα αποτελέσματα έρχονται πιο γρήγορα από ότι πρέπει. Κάναμε και πλάκα μεταξύ μας λέγοντας πως: «Αυτή την εποχή πρέπει να παίζουμε καλά και όχι πολύ καλά». Με. τρομάζει να έρχονται τα αποτελέσματα πιο γρήγορα. Έχουμε την ομάδα, τον προπονητή και τον κόσμο να παίρνουν αυτά τα αποτελέσματα. Ήταν από τις λίγες φορές που ο ΟΦΗ μου θύμιζε την παλιά ομάδα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας: «Όλα ξεκινάνε από την πάστα χαρακτήρων που υπάρχει στην ομάδα. Στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, ήρθαν παιδιά που έχουν εικόνες από την Α’ Εθνική και με τους νέους παίκτες έχει δημιουργηθεί μια καλή ομάδα. Βέβαια, όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει χωρίς τη συμβολή του συγκεκριμένου προπονητή. Αυτός είναι η αιτία που «δέθηκε» η ομάδα και τα αποτελέσματα βγαίνουν πιο γρήγορα».

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Σε αυτά τα ματς δεν μπορείς να πεις κάτι. Παίζαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, αν και η ΑΕΚ περνάει δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε να κάνουμε με ποδόσφαιρο και παίκτες που έχουν ποιότητα. Ειδικά η ΑΕΚ από τη μέση και μπροστά έχει γρήγορους παίκτες. Χθες (σ.σ. Κυριακή 24/10) το παιχνίδι το κέρδισαν οι δικοί μας παίκτες. Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο και όπως το είδα από την κερκίδα, έλεγα ότι και στο 2-1 θα κάνουμε ευκαιρίες. Η ομάδα από την αρχή κυνήγησε τη νίκη. Δεν πήγαμε στο 0-0 ή να κρατήσουμε το σκορ. Οι παίκτες το πίστεψαν περισσότερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ παίζει ανοικτά και μας βοήθησε αυτό. Με τις ευκαιρίες και το ποδόσφαιρο που παίχθηκε θα μπορούσε να είχαν μπει περισσότερα γκολ. Δεν φοβήθηκα ότι θα χάσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλάω σαν προπονητής. Ο θεσμικός ρόλος δεν μου επιτρέπει να το κάνω. Ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα αποτέλεσμα. Βέβαια, σε τέτοια παιχνίδια, μπορεί να φας σφαλιάρα που να σε κάνει να ξυπνήσεις. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Στο ποδόσφαιρο πολύ εύκολα είσαι χαρούμενος και μετά να στεναχωρηθείς. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι οι καλύτερες ομάδες. Είναι πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να έχουμε μια ανάλογη εμφάνιση».

Για την παρουσία του Βαγγέλη Μάντζιου: «Ο Βαγγέλης είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που διψάει να αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης. Έχει αδικηθεί από τραυματισμούς. Τα προσόντα του τα δείχνει στο γήπεδο. Ακόμα δεν έχει δείξει το 50% των δυνατοτήτων του. Αργότερα θα κάνει πολλά πράγματα. Με τον τρόπο που παίζει η ομάδα θα του δώσει αυτή τη δυνατότητα. Έχουμε δύο παίκτες που μπορούν να πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα, όπως είναι ο Ταυλαρίδης. Πέρασε δύσκολα στην Λάρισα και τώρα ξεδιπλώνει το ταλέντο του ως αμυντικός. Όλη η προσπάθεια που γίνεται, γίνεται ομαδικά. Αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Για τον Μάντζιο, νομίζω ότι θα έχει μέλλον».

Για το πανό των οπαδών: «Είχαμε ένα τρίλεπτο, αλλά δεν ήταν κάτι που να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα είναι γεγονός πως έχει επηρεάσει τους πάντες. Το ποδόσφαιρο έχει μεγάλη προβολή και μπορεί να δώσει έκταση σε τέτοια γεγονότα. Δεν είναι ωραίο, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει αλλιώς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.