Σφιντέρσκι για Λεβαντόφσκι: «Είναι ο καλύτερος φορ στον κόσμο»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε για το επερχόμενο EURO, τη συμμετοχή του στην Εθνική Πολωνίας και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει ανοίξει πλέον την πόρτα της Εθνικής Πολωνίας και έχει ήδη κάνει συμμετοχές για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι στην επιλογές του προπονητή της Πολωνίας, Πάολο Σόουζα

Ο Σφιντέρσκι μίλησε για το επερχόμενο EURO, για τον όμιλο που είναι η Πολωνία και για τις δικές του προσδοκίες. 

Αναλυτικά… 

Για τη συμμετοχή του με την εθνική της Πολωνίας είπε: “Νομίζω ότι θα έχω μια ευκαιρία να αγωνιστώ. Κατάφερα επιτέλους να παίξω σε δυο συνεχόμενους αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ. Είμαι έτοιμος”.

Για το EURO είπε: “Είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό γκρουπ. Ισπανία, Σουηδία και Πολωνία θα παλέψουν για την πρόκριση και ο πιο προσεχτικός θα προχωρήσει στη διοργάνωση. Είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά, θα δούμε. Νομίζω ότι η Ισπανία έχει μια πολύ ισχυρή ομάδα. Φυσικά δυνατή θα είναι και η Γερμανία, όπως πάντα. Το τουρνουά θα έχει σίγουρα, ενδιαφέρον. Θα δούμε”.

Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είπε: “Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να προπονηθώ μαζί του. Ένιωθα πάντα τυχερός που μπορούσα να τον δω από κοντά, να δω πως δουλεύει στην προπόνηση, σε τι δίνει βάρος. Εντός γηπέδου είναι ο καλύτερος φορ στον κόσμο αυτή τη στιγμή και είναι υπέροχο που μπορώ να προπονηθώ μαζί του”.

Για τον προπονητή της Πολωνίας, Πάολο Σόουζα είπε: “Για μια τέτοια ομάδα όπως η δική μας είναι σίγουρα ένας πολύ καλός προπονητής, ιδανικός. Είχα την ευκαιρία να δω πως δουλεύει. Βέβαια στην Εθνική ο χρόνος προετοιμασίας των αγώνων είναι μικρός, κυρίως παίζουμε αγώνες. Ήμουν μαζί του στην ομάδα για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά στην προετοιμασία που θα κάνουμε ελπίζω να έχω την ευκαιρία να δω τη δουλειά του. Η προπόνησή του μου αρέσει, και αν είχε γίνει η προετοιμασία θα μπορούσα να σας δώσω κάποιες περισσότερες απαντήσεις. Από όσα είδα μέχρι τώρα, μπορώ να πω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Ελπίζω να του αποδείξουμε ότι έκανε σωστές επιλογές”.

Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη είπε: “Η ζωή εδώ είναι πολύ καλή. Είτε μιλάμε για τον καιρό ή την πόλη όλα είναι πολύ ωραία. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να βγεις το απόγευμα με την οικογένεια, να πας μια βόλτα στην Παραλιακή – είναι ωραίο. Το επίπεδο ζωής εδώ είναι σπουδαίο. Οπότε μπορώ να απολαύσω ότι ζω εδώ και να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο”.

Πηγή: ΑΝΤ1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.