Το ψάχνει για Αραούχο η ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έριξε τη... βόμβα ότι θα ήθελε πίσω στην ΑΕΚ τον Σέρχιο Αραούχο και το γαϊτανάκι γύρω από τον Αργεντινό άρχισε να ξετυλίγεται.

Οι επιστροφές είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην ΑΕΚ, για την ακρίβεια είναι το… αγαπημένο της χόμπι.

Μετά τον Μανόλο Χιμένεθ που επέστρεψε για τέταρτη φορά στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να πράξουν το ίδιο και με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει εκδηλώσει την αγάπη του για την Ένωση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης την περασμένη Τρίτη αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει ξανά στον Αραούχο στην ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του έχει αρκετές δυσκολίες με τους ανθρώπους της Ένωσης να κάνουν πάντως μια πρώτη διερευνητική κρούση.

Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη επαφές τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο κυρίως και με τον άνθρωπο που πάντα κινεί τα νήματα τόσο στις προσωπικές επιλογές του Αραουχο όσο και ως ενδιάμεσος μεταξύ της ΑΕΚ και της Λας Πάλμας.

Τα μηνύματα που έχει λάβει η ΑΕΚ είναι θετικά, με τον Αραούχο να θεωρεί ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στη Λας Πάλμας και επιθυμεί μια μονιμοποίηση πλέον στην Ένωση..

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και είναι δεδομένο πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ θα αξιώσει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει. Σίγουρα όχι όσα τα προηγούμενα χρόνια που ο “Τσίνο” ήταν “Hot” όνομα, αλλά ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ θα πρέπει να το θεωρήσουμε δεδομένο.

Για την ώρα πάντως μιλάμε μόνο για ενδιαφέρον σε θεωρητική βάση και δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση ούτε για αγορά, ούτε για δανεισμό του Αραούχο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για την γραμμή κρούσης καθώς η αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα είναι πλέον πολύ πιθανή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.