ΑΕΚ: “Ο Ρεμπρόφ αποχωρεί γιατί ζήτησε τα διπλάσια”

Οικονομικοί είναι οι λόγοι της αποχώρησης του Σεργκέι Ρεμπρόφ από την Φερεντσβάρος με τους Ούγγρους να τονίζουν πως βρήκε τα λεφτά που επιθυμεί στην πρόταση της ΑΕΚ.

Δεδομένη θεωρούν την αποχώρηση του Σεργκέι Ρεμπρόφ από την Φερεντσβάρος δημοσιεύματα του Ουγγρικού Τύπου λόγω διαφωνίας στον οικονομικό τομέα με την ΑΕΚ να είναι ο επόμενος προορισμός του.

Ο 47χρονος τεχνικός σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα “indirekt” ζήτησε διπλασιασμό των απολαβών του αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Στο ίδιο δημοσίευμα γράφουν πως η Φερεντσβάρος έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αυστριακού, Πίτερ Στέγκερ.

«Φαίνεται ότι ο Ουκρανός θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ. Ο Ρεμπρόφ ήθελε να διπλασιάσει τον μισθό του (550.000-600.000 ευρώ συν μπόνους) στην Φερεντσβάρος. Η ΑΕΚ τον έχει προσελκύσει με μισθό περίπου 1 εκ. ευρώ ετησίως, όσα ζητούσε από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Ο Ουκρανός προπονητής και ο μάνατζέρ του Αλεξάντερ Βάργκα, μπορούν τώρα να διαπραγματευτούν το συμβόλαιό του στην ελληνική πρωτεύουσα» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του “indirekt”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.