ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του “Δικεφάλου” εν όψει του Τελικού Κυπέλλου

Η τελευταία προπόνηση, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το ταξίδι προς την Αθήνα

Λιγότερες από πενήντα πέντε ώρες απομένουν πλέον για τον Τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο στις 21.00.

Πριν από λίγο, οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” έδωσαν στη δημοσιότητα το αυριανό “γεμάτο” πρόγραμμα της ομάδας, με λεπτομέρεις για την τελευταία προπόνηση, τη συνέντευξη Τύπου και την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό την Αθήνα, παραμονή της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

Το πρόγραμμα του τελικού
Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας μετά το περσινό… διάλειμμα κι ετοιμάζεται για τον τέταρτο σε πέντε χρόνια. Και πάλι στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτή τη φορά με τελείως διαφορετικά δεδομένα. Λόγω Covid-19. Το άδειο γήπεδο, δυστυχώς, έχει γίνει συνήθεια, αλλά όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο, πάντα φαντάζει άχαρο. Οι αλλαγές στην όλη διαδικασία αρχίζουν την παραμονή του τελικού. Για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί κανονικά στο γήπεδο της Τούμπας και θα μεταβεί στην Αθήνα μόνο για τον αγώνα του Σαββάτου (22.05, 21:00, Cosmote TV).

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 με την προπόνηση να είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου. Αργότερα στις 13:00, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία και του Αντρέ Βιεϊρίνιασυνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων με τις ερωτήσεις των ΜΜΕ να υποβάλλονται ψηφιακά και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube και το αντίστοιχο κανάλι της ΕΠΟ.Το απόγευμα της Παρασκευής (21.05) ο ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.