Μελισσανίδης: “Εκτελεστικός διευθυντής ο Παπαδημητρίου, τότε θα μπούμε στην “Αγιά Σοφιά”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στις αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε ότι του χρόνου τέτοια εποχή η "Αγιά Σοφιά" θα είναι έτοιμη, ενώ είναι πιθανό μέχρι τότε να παίζει στο νέο γήπεδο στα Σπάτα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις αλλαγές στην ΠΑΕ ΑΕΚ, το πότε θα είναι έτοιμη η “Αγιά Σοφιά”, αλλά και τις σκέψεις για έδρα της Ένωσης τη νέα σεζόν:

“Ο Παπαδημητρίου θα είναι το Α και το Ω”

Για το οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ: “Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει Εκτελεστικός Διευθυντής. Έχει εμπειρία. Θα έχει και τις ακαδημίες, αλλά βασικά την πρώτη ομάδα. Θα είναι το Α και το Ω. Ακολουθεί ο Παναγιώτης Κονέ ως  Τεχνικός Διευθυντής και τα παιδιά στο σκάουτινγκ”.

Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Για τις αλλαγές στην στελέχωση της ΠΑΕ: “Στον οργανισμό κάναμε αλλαγές. Ήρθε ο Γιώργος (Κοσμάς). Όλοι τον ξέρετε. Είναι ΑΕΚ. Αλλάξαμε και τον οικονομικό διευθυντή. Έχω εντυπωσιαστεί, έχω μείνει έκπληκτος ως τώρα με τη δουλειά του”.

Για τον Παπαδημητρίου: “Έλα στην ομάδα, μπες να μας δεις και να σε δούμε στις ακαδημίες και βλέπουμε. Πρώτα περπατάμε και μετά τρέχουμε. Δουλεύει πολύ, μιλάει 4 γλώσσες. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στα Σπάτα. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: “Είμαστε σε συζητήσεις, το κοιτάει η λίγκα. Μιλούν για κεντρική διαχείριση. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο τη νέα χρονιά”.

Δείτε επίσης όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το θέμα του προπονητή και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Για το AEK TV: “Δεν μας έχει φύγει ακόμη η σκέψη για το ΑΕΚ TV. Θα φτιάξουμε ένα κανάλι για την ΑΕΚ, με  παλαίμαχους, όμορφα πράγματα, από την ιστορία μας, με Ακαδημίες”.

Του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι έτοιμη η “Αγιά Σοφιά”

Για τις σκέψεις όσον αφορά την έδρα της νέας περιόδου: “Αν δεν έχουμε κόσμο θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο που φτιάχνουμε στα Σπάτα. Τουλάχιστον, να αισθανθούμε έδρα. Να φύγουμε από το Νταχάου (το ΟΑΚΑ)

Για το πότε θα μπει η ομάδα στην Αγιά Σοφιά: “Στο νέο γήπεδο, την Αγιά Σοφιά, θα μπούμε τη νέα σεζόν. Του χρόνου τέτοια εποχή. Χάσαμε χρόνο λόγω της πανδημίας. Φοβόντουσαν να έρθουν. Υπάρχει ένας τελευταίος διαγωνισμός από τα  20 εκατ. της περιφέρειας από την οποία έχουμε πάρει τα 8. Θα μπουν και τα υπόλοιπα. Νομίζω είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσει το γήπεδο. Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γύρω έργα. Μην ξεχνάτε πως όταν μπούμε στο νέο γήπεδο θα έχουμε έσοδα μόνο απ’ αυτό, 12 εκατ. ευρώ, από εισιτήρια κι άλλους πόρους”.

Για την Αγιά Σοφιά: “Θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο. Το πιο όμορφο. Θα έχουμε έδρα επιτέλους. Θα φύγουμε από εκεί. Λίγοι μήνες έμειναν. Κι αυτό εδώ στο προπονητικό κέντρο θα γίνει ωραίο γηπεδάκι. Θέλω να παίζει η Κ20 να έρχεται κόσμος να βλέπει τα παιδιά μας. Τρέχαμε δεξιά κι αριστερά. Το ξενοδοχείο θα γίνει εδώ από πάνω στο  μέλλον».

Διαβάστε επίσης τι είπε για την ενίσχυση της ΑΕΚ, τις μεταγραφές που θα γίνουν και τον κόσμο της Ένωσης.

Για το γήπεδο κι αν η ΑΕΚ θα προλάβει τα πλέι οφ της επόμενης σεζόν: “Μακάρι να είναι έτοιμο. Πρέπει να  ευχαριστήσουμε και την Περιφέρεια και για το Άλσος. Θα γίνει όμορφο”.

Για το προπονητικό και το γήπεδο στα Σπάτα: “Το γήπεδο εκτιμώ θα είναι έτοιμο σε 2-3 μήνες. Χωράνε 3 – 3.500  κόσμος. Μπορεί να κάνουμε κι άλλη εξέδρα και να φτάσουν 5.000. Αν πάμε με ποσοστό θα μείνουμε στο ΟΑΚΑ. Δεν έχει παρθεί απόφαση. Θα γούσταρα να μείνουμε εδώ για ένα χρόνο και να το νιώθουν οι παίκτες μας έδρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.