Μελισσανίδης: “Προπονητής είναι ο Χιμένεθ, αλλά είναι όλα ανοικτά”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στον Μανόλο Χιμένεθ και το σενάριο παραμονής του, τα λάθη που έγιναν, τις μεταγραφές που δεν βγήκαν, ενώ είπε πως φέτος η ΑΕΚ κατέβαινε τον Μπράλο δίχως φρένα.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Μανόλο Χιμένεθ, τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την ενίσχυση της ΑΕΚ τη φετινή χρονιά, τις μεταγραφές που δεν βγήκαν, τα λάθη που έγιναν και τον Μάσιμο Καρέρα:

Για το θέμα του προπονητή: “Αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί απόφαση. Προπονητής μας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Οπότε τον χρειαστήκαμε βοήθησε το κλαμπ. Με τα θετικά του και με τα αρνητικά του. Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο. Μπορεί να πάμε και σε αλλαγή. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Κάποιες περιπτώσεις που κοιτάμε δυστυχώς ήταν απαγορευτικές για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι. Είναι όλα ανοικτά”.

Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Για τα λάθη που έγιναν: “Πολλοί πιστεύουν ότι τα λάθη που έγιναν είναι θέμα χρημάτων. Δεν συμφωνώ. Φέτος κατεβήκαμε τον… Μπράλο χωρίς φρένο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε άσφαλτο. Ούτε μάγος είμαι. Αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να ξαναφτιάξουμε την ΑΕΚ όπως θέλουμε και όταν μπει στο γήπεδο μας να τη χαιρόμαστε. Έχω μείνει στην παλιά ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα προσπαθήσω. Έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης. Γκρίνια, μουρμούρα, μανατζερικά παιχνίδια. Δεν είμαι ο καλύτερος αλλά ξέρω από ποδόσφαιρο. Σε μια δύσκολη εποχή που περνάει η ΑΕΚ ο ρεπόρτερ στηρίζει”.

“Ο πρώτος που ενοχλούμαι είμαι εγώ, θα κάνουμε μεταγραφές”

Για το αν η ΑΕΚ που ονειρεύεται μπορεί να την δει με Χιμένεθ: “Για να σταματήσουμε τον Μανόλο πρέπει να βρούμε καλό προπονητή. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου. Τι να λέω… Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν είμαστε η Μποταφόγκο  και η  Μπαρτσελόνα. 20 εκατομμύρια ευρώ έχω δει από το κράτος για το γήπεδο. Το μοναδικό κλαμπ που δεν χρωστάει δραχμή. 35,5 εκατομμύρια έχουν πληρωθεί από τα ταμεία της ΑΕΚ για το ποδοσφαιρικό τμήμα από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τώρα”.

Διαβάστε όσα είπε για τον Γιάννη Παπαδημητρίου και το χρονοδιάγραμμα της “Αγιά Σοφιάς”.

Για το αν έπρεπε να υπήρχαν έτοιμες λύσεις: “Τελειώσαμε χθες τη σεζόν και άρχισε η γκρίνια. Στο -30 τον Ολυμπιακό ναι. Ο πρώτος που ενοχλούμαι είμαι εγώ. Είχα πει θα τους αλλάξω τους παίκτες. Δεν είπα ότι θα κάνουμε μεταγραφές; Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια,  σταματήστε ρε”.

Για το πότε θα υπάρξει deadline στο θέμα του προπονητή: “Τι σημασία έχει; Τις ανάγκες της ομάδας τις ξέρει ο εκτελεστικός διευθυντής και ο τεχνικός διευθυντής. Όσο χρειάζεται για να είμαστε σίγουροι”.

Διαβάστε επίσης τι είπε για την ενίσχυση της ΑΕΚ, τις μεταγραφές που θα γίνουν και τον κόσμο της Ένωσης.

Για το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει τη φετινή σεζόν:  “Δεν πέτυχαν οι μεταγραφές. Δώσαμε τα περισσότερα λεφτά φέτος. Δεν μας βγήκαν”.

Για τον Μάσιμο Καρέρα: “Μας εντυπωσίασε η αρχή του. Η ομάδα απέδιδε καλά στο πρώτο εξάμηνο, μετά δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξε. Αλλά τι να λέμε τώρα για το παρελθόν; Ας πετύχει εκεί που θα πάει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.