ΑΕΛ: Ανακοίνωση για την Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση κατά της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Κατά της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ και δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ο επί εικοσαετία απόλυτα αποτυχημένος πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, (όλα τα τμήματα του σωματείου βρίσκονται στις τελευταίες κατηγορίες τοπικών πρωταθλημάτων και η ερασιτεχνική ΑΕΛ οφείλει ακόμη δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους μπασκετμπολίστες του τμήματος μπάσκετ, που μέσα σε τέσσερα χρόνια από την Α2 κατηγορία αγωνίζεται στην Γ΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος), ο οποίος εκλέγεται όπως και το 15μελές συμβούλιό του από 30 άτομα (τόσα μέλη έχουν μείνει στην ερασιτεχνική ΑΕΛ από 600 μέλη που ήταν στο παρελθόν), έχει πείσει τον εαυτό του και το ίδιο έχουν κάνει και άλλοι 15 περίπου από όλη την κοινωνία της Λάρισας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα οικονομικής επιβίωσης και ασχολούνται λόγω ανεργίας με αναρτήσεις στο facebook και sites, ότι εάν εμφανίζονται καθημερινά με ψευδώνυμα σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό στη Λάρισα που έχει έδρα το πατάρι της καφετέριας Prestige, που ανήκει στον προφυλακισθέντα ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης που διοργάνωνε το παράνομο στοίχημα στη Θεσσαλία και αυτοπροσώπως, όπως ο κ. πρόεδρος έκανε και χθες στις εκπομπές του υπαλλήλου του Ιβάν, Θωμαΐδη, στο ραδιόφωνο Metrosportτης Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή του στο OPEN, ότι εάν δυσφημούν ενώπιον των ελαχίστων ακροατών και τηλεθεατών αυτών των σταθμών τον Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και κορυφαίο Ποινικολόγο στην Ελλάδα, Αλέξη Κούγια, ενώ συγχρόνως δεν αποδοκιμάζουν 30 παιδάκια με επικεφαλείς 5 εμπόρους ναρκωτικών ντυμένους όλους με μαύρα και κουκούλες λες και είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, οι οποίοι εξυβρίζουν με χυδαία συνθήματα την μητέρα του κ. Κούγια προσβάλλοντας την μνήμη της, θα εκβιάσουν τον κ. Κούγια και θα επιτύχουν να χαρίσει τις μετοχές του και να αποχωρήσει αηδιασμένος από την Λάρισα, για να διοικήσουν αυτοί και οι άλλοι που βρίσκονται πίσω τους και με τους οποίους συνυπάρχουν κάθε μέρα, χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ, αφού οι περισσότεροι αν όχι όλοι από αυτούς δεν έχουν ούτε ένα ευρώ φορολογική δήλωση, δεν έχουν κανένα νόμιμο επάγγελμα, (οι αρχηγοί των διαδηλωτών έχουν καταδικασθεί σε πολυετείς καθείρξεις για εμπόριο ναρκωτικών, απόπειρες ανθρωποκτονιών), ενώ αυτός που κρύβεται από πίσω τους απαγορεύεται από το Νόμο ούτε να κατέχει μετοχές Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας, ούτε να συμμετέχει στη διοίκησή της.

Εκείνο που πρέπει να μάθει η κοινωνία της Λάρισας και όσοι έχουν ακούσει τον κ. πρόεδρο της ερασιτεχνικής να συκοφαντεί τον κ. Κούγια στις εκπομπές του Θωμαΐδη σε όλη την Ελλάδα, είναι ότι αύριο στο Ειρηνοδικείο Λάρισας ένας από τους μπασκετμπολίστες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ που έφυγαν από τη Λάρισα γιατί δεν είχανε ούτε φαγητό να φάνε, ο κ. Καμάρας, διεκδικεί δικαστικά ελάχιστες χιλιάδες ευρώ από τον κ. αξιότιμο πρόεδρο της ερασιτεχνικής και το καταχρεωμένο σωματείο.

Σημειωτέον ότι ακόμα και ποδοσφαιριστές της εποχής του 2013-2014 που την διοίκηση της ΑΕΛ είχαν ο κ. πρόεδρος και το ερασιτεχνικό σωματείο και που διαχειριστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, πριν γίνει ΠΑΕ, ήταν ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας, (που δήλωνε στο ΙΚΑ από 40 και πλέον εργαζόμενους, υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές λιγότερους από 10), ζητούν από τον κ. Κούγια να τους πληρώσει, παρόλο που έπρεπε να τους είχαν πληρώσει ο κ. πρόεδρος της ερασιτεχνικής και ο δισεκατομμυριούχος διαχειριστής.

Για άλλη μία φορά η ΠΑΕ ΑΕΛ παραδίδει τόσο τον κ. πρόεδρο της ερασιτεχνικής, (αλήθεια τί εργασία κάνει;), τον εκλεγόμενο από τα 30 μέλη, στην κρίση των αγνών Λαρισαίων οπαδών της ΑΕΛ και θέλουμε να του κάνουμε γνωστό, εάν δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα, ότι ο κ. Κούγιας δεν πρόκειται να αποχωρήσει ποτέ από την ΑΕΛ εκβιαζόμενος από τέτοιους ανθρώπους και τέτοιες συμπεριφορές και αν κάποτε αποφασίσει να φύγει θα το κάνει αν έχει βρει έναν διάδοχό του τίμιο και παντοδύναμο οικονομικά με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα, ώστε η ΑΕΛ να μην ξαναπέσει στα χέρια δήθεν παντοδύναμων οικονομικά προσώπων που την υποβίβασαν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, αφήνοντας χρέη στο Δημόσιο και ποδοσφαιριστές 19.000.000 ευρώ, χρέη 500.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΛ, χωρίς αδειοδότηση και σε ιδιοκτήτες που σε άλλες προηγούμενες ιδιόκτητες ΠΑΕ είχαν πλαστές εγγυητικές επιστολές, είχαν ακάλυπτες επιταγές σε ποδοσφαιριστές και στην ΑΕΛ δεν είχαν αδειοδότηση και άφησαν την ομάδα με έναν ποδοσφαιριστή πριν πουλήσουν τις μετοχές τους.

Καμία φορά τα καλύτερα στην ΑΕΛ τα γράφει και η ίδια η ζωή.

Σήμερα ο κ. Κούγιας είχε σοβαρό Δικαστήριο στη Λάρισα και στη διπλανή αίθουσα είχε προσδιοριστεί να δικαστεί με καθυστέρηση 7 ετών η αγωγή του Δήμου Λάρισας και της ΔΕΥΑΛ κατά του Πηλαδάκη για χρέος που αγγίζει τις 500.000 ευρώ χωρίς τους τόκους και ο Τσακμακίδης μαζί με το γνωστό δικηγόρο του Πηλαδάκη παρακαλούσαν για μία ακόμα αναβολή την οποία δεν γνωρίζουμε αν τελικώς την πήραν.

Αλήθεια ρε παιδιά, εκεί στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο AEL FC ARENA όπως το καταντήσατε, τα 2.200.000 ευρώ που σας έδωσε ο κ. Κούγιας τι τα κάνατε; Διακοπές στη Μύκονο; Ή τα διαθέσατε για να φτιάξετε το καζίνο στη Λάρισα όπως το άλλο στο Ζαΐρ;

Ελπίζω να μην έχουμε ανακοίνωση του κ. Δημάρχου και του κ. Αλεξούλη, καθώς τα χρήματα είναι πάρα πολλά για να μένουν χωρίς να τα εισπράττετε από το 2011. Άλλωστε  ο Δήμος από ό,τι γνωρίζουμε είναι και καταχρεωμένος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.