Γιάννη μου… Γιαννούλη μου (vid)

Με γκολ του Κώστα Γιαννούλη ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ στο Περιστέρι και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με γκολ του Κώστα Γιαννούλη ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ στο Περιστέρι και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα των δυτικών προαστίων παραμένει αήττητη και με 13 βαθμούς στις 7 πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.
 
Ο Δώνης, όπως δείχνει και εφόσον έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του και δικαιώνεται. Στα τρία τελευταία ματς που ξεκίνησε με τους ίδιους 11 ποδοσφαιριστές, ο Ατρόμητος κατέκτησε 7 βαθμούς.
 
Ο ΠΑΣ από την άλλη, πλήρωσε την κακή παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ντεμόλ παρέταξε την ομάδα του με τρία νέα πρόσωπα στην τριάδα πίσω από τον Μπακαγιόκο και τον Ανδράλα σε ρόλο αμυντικού μέσου και 45 πολύτιμα λεπτά. πήγαν χαμένα.
 
Τα πλάνα των δύο τεχνικών
Στο αρχικό σχήμα του Ατρόμητου δεν αναμένονταν αλλαγές και δεν έγιναν. Ούτε στο σύστημα (4-3-3), ούτε στα πρόσωπα, καθώς αγωνίστηκαν οι 11 ίδιοι που είχαν παίξει και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Κέρκυρα.
 
Ο Στέφαν Ντεμόλ από την άλλη, παρέταξε τον ΠΑΣ με πέντε νέα πρόσωπα στην 11άδα. Αυτοί, στο 4-2-3-1 του Βέλγου τεχνικού είχαν ρόλο επιθετικού χαφ ο Κυριάκος, αριστερού χαφ ο Τζάνης, δεξιού χαφ ο Βίλα, με τον Πάντο πίσω του και τον Ανδράλα σαν αμυντικό μέσο.
 
Ανέλαβε τον έλεγχο
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο και έβγαλε το ημίχρονο με αρκετές φάσεις και ένα γκολ, που του έδινε το προβάδισμα. Ο ΠΑΣ με τη σειρά του, φάνηκε να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν. Μετά το τέρμα που δέχθηκε, αναγκάστηκε να βγει μπροστά, έστω και με αντεπιθέσεις.
 
Ότι είχαν δείξουν, ωστόσο, οι Ηπειρώτες στο πρώτο 45λεπτο ήταν ένα σουτ του Μπακαγιόκο στο 28′ που πέρασε άουτ και άλλο ένα του Τζάνη στο 33′ που είχε την ίδια κατάληξη. Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα επηρέασαν την ομάδα του Ντεμόλ, που έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό.
 
Το… έκανε ο Γιαννούλης
Οι γηπεδούχοι αντίθετα, είχαν αρκετές καλές στιγμές για να σκοράρουν, κάτι που έκαναν στο 31′ με διαγώνιο σουτ του Γιαννούλη μετά από ασίστ του Έπσταϊν. Ο Γερμανός στο 5′ πέρασε τον Κηπουρό, αλλά άνοιξε την μπάλα που βγήκε άουτ, ενώ στο 9′ ο Μήτρογλου σε πλεονεκτική θέση προτίμησε να κάνει την ντρίπλα (ήταν, πάντως, εντυπωσιακή) και έχασε την μπάλα.
 
Η μεγαλύτερη ευκαιρία, όμως, για να διπλασιάσουν οι Περιστεριώτες τα τέρματά τους χάθηκε στο 36′. Ο Καραγκόυνης έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου από τον Τζημόπουλο, πέρασε ωραία τον Κώτσιο και βγήκε μόνος του με τον Κηπουρό. Ο νεαρός άσος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα από μακρινή απόσταση, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
 
Άλλαξε η εικόνα
Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η εικόνα ήταν διαφορετική. Δικαιολογημένα. Ο ΠΑΣ είχε μια αξιόλογη φάση στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, με το σουτ του Τζάνη να περνάει άουτ, ενώ γενικότερα ήταν πιο δημιουργικός. Η αντικατάσταση του Ανδράλα με τον Βάντερσον είχε τη συμβολή της στη βελτιωμένη παρουσία των φιλοξενούμενων.
 
Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Ο Ατρόμητος απλά άλλαξε τρόπο παιχνιδιού. Θέλησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του. Τον Έπσταϊν, αλλά και τον Μπρίτο, ο οποίος πέρασε στο 65′ σαν αλλαγή. Ο Γερμανός στο 53′ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μήτρογλου στην περιοχή και ο «Γερμανός» με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού.
 
Προσπάθησαν οι Γιαννιώτες
Με το παιχνίδι να κυλάει σε αυτό το τέμπο, οι Γιαννιώτες προσπάθησαν, μάταια όπως αποδείχθηκε, να βρουν το γκολ που θα τους χάριζε τον βαθμό. Απέναντί τους, όμως, είχαν μια εξαιρετική άμυνα, με κορυφαίο τον Φυτανίδη, στην οποία σταματούσαν όλες οι οργανωμένες επιθέσεις.
 
Ο Βίλα βρήκε χώρο και σούταρε κατά μέτωπο από το όριο της περιοχής  στο 75′, αλλά ο Ιτάνζ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Η «ζημιά» για τον Ατρόμητο πήγε να γίνει στο 84′, όταν μετά το μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι η μπάλα κόντραρε στον Ζουέλα και πέρασε αργά και… βασανιστικά κόρνερ.  

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 7η
Αγώνας: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Γήπεδο: Περιστερίου
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κοριθνίας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Τσολάκης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος; Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τομάς, Ζουέλα, Έπσταϊν, Πίτου Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Μπουζίντ, Κυριάκος, Κώτσιος, Τζάνης, Λίλα, Βίλα, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Πάντος, Ανδράλας.

Δείτε τι δήλωσε πριν την έναρξη του αγώνα, ο Αποστόλης Αργυρός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.