ΠΑΣ Γιάννινα: “Ασχολούμαστε με γεγονότα που θίγουν το ποδόσφαιρο”

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (17/5) ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την οποία απαντά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την καταγγελία του Φάμπρι Κάστρο κατά του Μανώλη Μπέρτου για ρατσιστική συμπεριφορά

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την κίνηση του Φάμπρι Κάστρο να καταγγείλει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων τον Μανώλη Μπέρτο για ρατσιστική συμπεριφορά έδωσε σήμερα (17/5) το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτήν η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει ότι οι “μπλε” ασχολούνται με πραγματικά γεγονότα και περιστατικά που θίγουν βάναυσα την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου, ενώ τονίζει ότι περιμένει παραδειγματική τιμωρία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για σχόλιο προς τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Κάργα, στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι το περασμένο Σάββατο (15/5), στο Αλκαζάρ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ηπειρωτικής ομάδας αναφέρει:

“Η απάντηση του ΠΑΣ επί του ερωτήματος – ανακοίνωση της ΑΕΛ είναι απλή και είναι η εξής: Ο Π.Α.Σ. ασχολείται με τα πραγματικά γεγονότα και αυτά που θίγουν βάναυσα την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και όχι με αναπόδεικτες και ανυπόστατες “θεωρίες – σκευωρίες”!!!

Μήπως δεν πρέπει να ασχοληθούμε και με το άκρως προσβλητικό, κακόβουλο και εντελώς ανήθικο σχόλιο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ και προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κάργα, όπως έχει αυτό καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή?! Αναμένουμε ασφαλώς την παραδειγματική τιμωρία του κ. Κούγια για τα όσα είπε στον ποδοσφαιριστή μας. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε φέτος με την καλή και αποτελεσματική δουλειά της ομάδας και αφήνουμε τον κ. Κούγια να συνεχίσει τον δικό του δρόμο, όπου τον βγάλει αυτός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.