Παναθηναίκός: Η δημόσια αυτοκριτική του Χουάνκαρ (pic)

Ο Χουάνκαρ με μια δημόσια τοποθέτησή του στα social media τόνισε πως είναι πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος.

Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό είναι πλήρως αποτυχημένη και μάλιστα έκλεισε και με τις χειρότερες των εντυπώσεων. Συνεπώς για όλους στον σύλλογο έχει έρθει η ώρα της αυτοκριτικής και της περισυλλογής.

Ο Χουάνκαρ είναι ένας από τους παίκτες που σίγουρα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αυτή τη σεζόν και προφανώς ο ίδιος το αντιλαμβλανεται. Έτσι έκανε ένα ποστάρισμα, στο οποίο τόνισε την ανάγκη για αυτοκριτική και ξεκούραση ώστε άπαντες να έρθουν έτοιμοι στην προετοιμασία για να “χτίσουν” κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά είπε:

“H πρώτη μου σεζόν στη Ελλάδα ολοκληρώθηκε. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιον από τους στόχους με τον Παναθηναϊκό και να θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Τώρα είναι ώρα να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στην επόμενη σεζόν χωρίς να κάνουμε λάθη. Είμαι πεπεισμένος πως θα είναι πολύ καλύτερα, αυτός ο σύλλογος θα είναι εκεί που του αξίζει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.