Γιώργος Μασούρας: «Περιμέναμε το ντέρμπι, ως παιδιά» (vid)

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μασούρας τόνισε το πως το περίμενε και το περιμένει, ως παιδί, ακόμη και τώρα, ένα τέτοιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μασούρας τόνισε το πως το περίμενε και το περιμένει, ως παιδί, ακόμη και τώρα, ένα τέτοιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, μίλησε από καρδιάς, επισημαίνοντας τι σημαίνει να ζεις και να αναπνέεις για τα αυτά τα μεγάλα ντέρμπι των «αιωνίων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι έγινε μία τέτοια νίκη. Σε αυτό το γήπεδο, απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο. Που διαχρονικά είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε όμως να το απολαύσουμε όσο διαρκέσεις. Μια-δυο μέρες. Και να προετοιμαστούμε όπως πρέπει, για τον τελικό.

Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όταν ήμασταν παιδιά περιμέναμε μια βδομάδα πριν αυτό το ντέρμπι… Συνομιλούσαμε με τους συμμαθητές μας στο σχολείο, κάναμε πλάκα στο σχολείο. Περιμέναμε μία βδομάδα με αγωνία για να μπουν οι ομάδες στο γήπεδο και να παίξουν αυτό το ντέρμπι… Και τώρα βρίσκομαι εγώ στον αγωνιστικό χώρο και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό.

Νομίζω ότι αυτή η ομάδα, πραγματικά εκεί που λες ότι δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά. Όλοι οι παίκτες να είναι επαγγελματίες 100% και ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια, που θα μπορούσε να μην έχει και κίνητρο η ομάδα…

Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι ιδιαίτερο από τον αντίπαλο (σ.σ ΠΑΟΚ). Προφανώς και αυτοί θέλουν να κατακτήσουν ένα τρόπαιο. Αν η ομάδα είναι όπως συνεχίζει να είναι και είμαστε δεμένοι, ως σύνολο, θα καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε το τρόπαιο!».

Μετά τη λήξη του ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Γιώργος Μασούρας είχε μιλήσει αποκλειστικά και στα κανάλια novasports.

Δείτε τις δηλώσεις του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.