ΑΕΚ: Οι δυσκολίες της περίπτωσης Ρεμπρόφ

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι μια περίπτωση προπονητή που αρέσει και εξετάζεται από την ΑΕΚ, ωστόσο έχει τις (πολλές) δυσκολίες της.

O Ρεμπρόφ είναι μια περίπτωση που έχει προταθεί στην ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν πολλά εμπόδια στο να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ουκρανός τεχνικός αρέσει στην ΑΕΚ και είναι ψηλά στην λίστα της, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 με τη Φερεντσβάρος και τα ουγγρικά ρεπορτάζ ανέφεραν το ενδιαφέρον της Ένωσης προς το πρόσωπό του, επισημαίνοντας ωστόσο τις δυσκολίες της υπόθεσης για τους “κιτρινόμαυρους“.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Nemzetisport τονίζει πως ο Ρεμπρόφ δεν φαίνεται να εξετάζει την αποχώρησή του από τον Ουγγρικό σύλλογο και πως αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Γκάμπορ Κουμπάτοφ για να επέκταση της συνεργασίας τους.

Για τον Ρεμπρόφ πάντως φημολογείται πως πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, με τον 47χρονο τεχνικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, αλλά και της Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν.

Η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη με κάποιους από τους ανθρώπους της Ένωσης να μιλούν για ανυπέρβλητα εμπόδια στο δρόμο προς την επίτευξη συμφωνίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.