ΠΑΟΚ: Ο Αστέρας Τρίπολης “χτύπησε” 1590 μέρες μετά!

Πάνω από τέσσερα χρόνια είχε να ηττηθεί ο ΠΑΟΚ στην έδρα του από ομάδα της περιφέρειας, με προηγούμενο "δράστη" τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο του 2017

Ήττα τετραετίας (και βάλτε…) γνώρισε χθες (16/5) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Αστέρα Τρίπολης! Η προηγούμενη ομάδα που πλήγωσε τον “Δικέφαλο” στην έδρα του ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 8 Ιανουαρίου του 2017 και τότε με το ίδιο σκορ, 0-1, όπως και τη χθεσινή ημέρα οι Πελοποννήσιοι. Σε αυτό το διάστημα των 1590 ημερών κανείς άλλος αντίπαλος εκτός Αθήνας δεν κατάφερε να επικρατήσει των “ασπρόμαυρων” στο σπίτι τους.

Μάλιστα, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα το ’17 ο ΠΑΟΚ έκανε συνολικά τρεις ήττες από ομάδα της περιφέρειας, όλες από τον Αστέρα Τρίπολης! Δύο στην Τρίπολη και αυτή η τελευταία εντός. Τουτέστιν, οι “κιτρινομπλέ” τείνουν να εξελιχθούν σε κακούς δαίμονες για τον “Δικέφαλο”, που ενίοτε βρίσκει τον μπελά του απέναντί τους.

Κι επειδή το ποδόσφαιρο αγαπά τις συμπτώσεις, τις αντιθέσεις ή τους συνδυασμούς τους, στον αγώνα που είχε νικήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, το 2017, τερματοφύλακας από πλευράς των φιλοξενούμενων ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος είχε κάνει το παιχνίδι της ζωής του! Ο ΠΑΟΚ είχε δημιουργήσει εκείνη την ημέρα 28 τελικές, εκ των οποίων οι 17 προς την αντίπαλη εστία, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μετράει 17 αποκρούσεις!

Χθες, βεβαίως, ο Πασχαλάκης υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα και αυτή τη φορά βρέθηκε στην πλευρά των ηττημένων. Απέναντί του, οι νικητές δεν έχει σημασία ότι έκαναν μόλις 3 τελικές, αλλά ότι νίκησαν, όπως είχε νικήσει και ο ΠΑΣ Γιάννινα το 2017, που επίσης είχε πολύ μικρό αριθμό τελικών τότε. Το διαφορετικό στο χθεσινό παιχνίδι σε σχέση με την ήττα του 2017 το έκανε ο ΠΑΟΚ, που έφτασε μόλις σε 8 τελικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.