ΠΑΣ Γιάννινα: Mήνυση για ρατσιστική επίθεση – Η αντίδραση του Κάστρο (vids)

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα υποστηρίζει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του Μανώλη Μπέρτου για ρατσιστική επίθεση στον Φάμπρι Κάστρο

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, υποστηρίζει πως θα καταθέσει μήνυση κατά του Μανώλη Μπέρτου για ρατσιστική επίθεση στον Φάμπρι Κάστρο. Η φάση του 7ου λεπτού στιγμάτισε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Μάλιστα, η ομάδα των Ιωαννίνων τόνισε ότι θα καταγγείλει τον παίκτη και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, θέλοντας να ενεργοποιήσει και το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών. Ο ίδιος ο Κάστρο, φεύγοντας από το γήπεδο μετά το τέλος του ματς δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για το συμβάν, λέγοντας πως… “αν θέλει, ας μιλήσει ο Μπέρτος για όσα έγιναν”. Αυτό που αρκέστηκε να πει ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα είναι: “Είμαι περήφανος που είμαι μαύρος!”

Ο συμπαίκτης του Κάστρο, Μάρβιν Πίρσμαν, αναχωρώντας από το Αλκαζάρ, ανέφερε από τη δική του πλευρά ότι ο Μπέρτος έκανε ρατσιστικό σχόλιο για τον παίκτη του ΠΑΣ. Περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, κι αυτός δεν θέλησε να πει.

Στο φύλλο αγώνα έχει γίνει αναφορά για το συμβάν, καθώς το ζήτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Αστυνομία της Λάρισας ζήτησε να μεταβεί ο Κάστρο σε Τμήμα της θεσσαλικής πόλης για να υποβάλλει εκεί μήνυση. Τελικώς, μετά από συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές, ο Κάστρο θα μεταβεί κανονικά με την αποστολή του ΠΑΣ στα Γιάννινα, εκεί που αναμένεται να κάνει την καταγγελία την Κυριακή (16/5).

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, Βαγγέλης Μανούχος, αναφέρει ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Κάστρο του κατήγγειλε πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον Μπέρτο. Αυτό, όπως λέει ο ίδιος ο διαιτητής, δεν υπέπεσε στην αντίληψή του. Ο ίδιος, πάντως, σε διάλογο που είχε με τον Κάστρο, τόνισε ότι δεν είναι ρατσιστής και ότι θα είχε αποβάλει αμέσως τον Μπέρτο με κόκκινη κάρτα, αν είχε υποπέσει στην αντίληψή του ότι έκανε τέτοιου είδους σχόλιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.