Γρηγορίου: «Με έχει αγκαλιάσει όλος ο νομός» (vid)

Ο προπονητής της Λαμίας μίλησε για την τις θετικές προδιαγραφές στην συνέχιση της παρουσίας του στον πάγκο της Λαμίας μέχρι το 2023.

Με ένα πλατύ χαμόγελο της ικανοποίησης για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, της συνεργασίας που είχε με την διοίκηση και τους παίκτες του και της αγάπης που έχει τύχει απ’ όλο τον νομό Φθιώτιδας, όπως είπε χαρακτηριστικά, είπε «αντίο» στην φετινή σεζόν, ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου και ενώ έχει ανανεώσει, ήδη, το συμβόλαιο του, μέχρι το 2023.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, μετά την νίκη της Λαμίας επί του Απόλλωνα (0-1), στο γήπεδο της Ριζούπολης:

«Όταν ανέλαβα την Λαμία, στις 4 Ιανουαρίου, είχε δυο βαθμούς και σήμερα τελειώσαμε το πρωτάθλημα και τα πλει άουτ με 35 βαθμούς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, για όλους και για όλα. Είμαστε στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος και πιστεύω πως ό,τι συνέβη εφέτος, πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για να μην ξαναμπλέξει η ομάδα σε τέτοιες περιπέτειες. Η δουλειά ήταν το πρωτεύον για όσα πετύχαμε. Το δεύτερο στοιχείο ήταν το πιστέψαμε και όταν ήρθαμε στην Λαμία, μεταφέραμε αυτή την πίστη. Η Λαμία είναι μια υγιέστατη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και καλή διοίκηση. Είχαμε πει ότι ακόμα και μέσω του μπαράζ αν χρειαζόταν, θα κερδίζαμε την παραμονή μας. Νιώθω καλά στην Λαμία και όταν υπάρχει η προοπτική να συνεχίσεις ό,τι άρχισες, δεν κάνεις άλλες σκέψεις. Με έχει αγκαλιάσει όλος ο νομός και σε καθημερινή βάση. Είναι ωραίο να δουλεύεις με αυτούς που σε αγαπάνε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.