Άρης: Δίλημμα κορυφής …

Πλην συγκλονιστικού απροόπτου ένα και μόνον ερωτηματικό υπάρχει για την τεχνική ηγεσία των "Κιτρίνων" για τον καταρτισμό της τελευταίας αρχικής 11άδας της σεζόν

Η αυλαία για τον Άρη στη φετινή σεζόν πέφτει αύριο στο ΟΑΚΑ, όπου στις 19.30 θα τεθεί αντιμέτωπος της ΑΕΚ με στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης στη βαθμολογία.

Μια προσπάθεια που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από δύο αποτελέσματα μεν αλλά στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη υπάρχει μόνον η νίκη, με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο. Τα προβλήματα είναι γνωστά, καθώς απουσιάζουν οι Ιωάννου, Τζέγκο, Κάτσε, Μήτρογλου με τον Άκη Μάντζιο να φαίνεται πως έχει καταλήξει κατά τα … 10/11 στις επιλογές του για το αρχικό σχήμα.

Στο 4-2-3-1, παραμένει κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα, με τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση, Γκάνεα μπροστά από τον Ισπανό πορτιέρε, δεξιά προς τ’ αριστερά. Δίδυμο στα χαφ αναμένεται να συνθέσουν οι Σάσα-Ματίγια ενώ τη μεσοεπιθετική γραμμή – με την ίδια φορά – αναμένεται να πλαισιώσουν οι Ματέο Γκαρσία, Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα ενώ μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η κορυφή της επίθεσης.

Εκεί, για τη συγκεκριμένη θέση ερίζουν οι Μάνος-Μαντσίνι με το σχετικό ερώτημα ν’ απαντάται σχεδόν μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.