Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Θέλουν τη νίκη οι γηπεδούχοι

Ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική των playouts, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη (19/5), αφού θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέβαια τους τρεις βαθμούς θέλει και η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία ηττήθηκε από τον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική.

Να σημειωθεί ότι και τα δύο κλαμπ έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους, την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους με τη Super League για την επόμενη σεζόν, ο πρώτος με μια καλή παρουσία τους χειμωνιάτικους μήνες, ενώ η Λαμία χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακή πορεία στο δεύτερο γύρο και τα Playouts για να σωθεί.

Ο Απόλλων Σμύρνης
Η ισοπαλία με το Βόλο τη Μεγάλη Δευτέρα στη Ριζούπολη ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει ο Απόλλων τη συμμετοχή του στη Super League και την επόμενη σεζόν.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια του πλέον, στοχεύει στο να κάνει μια νίκη στα Playouts. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη.

Δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αυτά των Playouts, αφού είχε κάνει τρεις νίκες στα έξι τελευταία της κανονικής περιόδου.

Ξεκίνησε τα Playouts στην έδρα του με ήττα από την ΑΕΛ 2-0 ενώ ακολούθησαν ισοπαλίες με τον ΟΦΗ και το Βόλο, χωρίς να σκοράρει. Συνεχίζει να έχει καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας παρά στη Ριζούπολη. Έχει 15 βαθμούς εντός έδρας και 16 εκτός. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες εντός έδρας ήττες, εννέα. Είχε τις περισσότερες στην κανονική διάρκεια, οκτώ, όσες και ο ΟΦΗ.

Η Λαμία
Η Λαμία οριστικοποίησε με την ισοπαλία 0-0 που πήρε στο Περιστέρι στις 24 Απριλίου την παραμονή της στην κατηγορία. Και έχασε το τελευταίο παιχνίδι της με τον ΟΦΗ. Η Λαμία ηττήθηκε από τον ΟΦΗ, αφού ήταν αήττητη στα επτά προηγούμενα παιχνίδια, και μάζεψε 13 βαθμούς. Ισοφάρισε το ρεκόρ της στην κατηγορία, αφού είχε μείνει αήττητη πάλι σε επτά αγώνες, από τον Οκτώβρη ως τον Δεκέμβρη του 2017.

Ξεκίνησε τα Playouts εκτός έδρας με 3-0 στο Αγρίνιο, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ ευρύτερης νίκης της στην κατηγορία και ζευγάρωσε τις νίκες της στα Γιάννενα, νικώντας με ανατροπή. Πήρε ισοπαλία στο Περιστέρι, που της έδωσε την οριστική παραμονή στην κατηγορία.

Μεταξύ τους
Οι δύο ομάδες έπαιξαν τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας σε διάστημα 22 ημερών, και μάλιστα έγινε πρώτα το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Η Λαμία έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους στην κατηγορία. Ο Απόλλων δεν έχει κερδίσει ποτέ, αφού και τα δύο πρώτα το 2017-18, όταν ανέβηκαν μαζί στην κατηγορία ήταν ισόπαλα.

Το πρώτο τους παιχνίδι για τη Super League στη Ριζούπολη ήλθε ισόπαλο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Τα δύο επόμενα τα κέρδισε η Λαμία.

Η ιστορία
Νίκες Απόλλωνα Σμύρνης: 0
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Λαμίας: 4
Με γηπεδούχο τον Απόλλωνα Σμύρνης
Νίκες Απόλλωνα Σμύρνης: 0
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Λαμίας: 2

Οι αγώνες της σεζόν
27.01.2021: Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 1-0
(13’ σουτ Καραμάνος)
18.02.2021: Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-1
(32’ πέναλτι Αραμπούλι. Στο 77’ 2η κίτρινη Τσαμπούρης του Απόλλωνα. Στο 87’ 2η κίτρινη Ρόμανιτς της Λαμίας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.