Μάνατζερ Μαρτίνς: “Δεν έχουμε κάτι επίσημο από την Σπαρτάκ Μόσχας”

Ο Σάντσο Φρέιτας μίλησε στον ρωσικό τύπο σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία καλοκαίρια δέχεται στενή πίεση τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τον προπονητή του, τον Πέδρο Μαρτίνς. Την περασμένη σεζόν η Λοκομοτίβ Μόσχας φέρεται να προσπάθησε να δελεάσει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρωσία τη… σκυτάλη για φέτος πήρε η Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Μοσχοβίτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται μέσα στη λίστα των πιθανών λύσεων. Πάντως ο Σάντσο Φρέιτας, ο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί μέχρι σήμερα, δήλωσε σε ρωσικό μέσο: “Μας έχουν προσεγγίσει αρκετοί agents για τη Σπαρτάκ Μόσχας, όμως δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο από την ομάδα”.

Πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα της καριέρας του. Όπως έχει δηλώσει επανηλειμμένα (την τελευταία φορά ήταν κάθετος στο novasports.gr), ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό του και ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Η φιλοδοξία του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην Αγγλία, ωστόσο θα ήθελε να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στους Πειραιώτες και στο δικό του μυαλό κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.