ΑΕΚ: Τρεις ζήτησαν αλλαγή στο ημίχρονο με τον Αστέρα

Η κούραση των παικτών της ΑΕΚ από τα διαδοχικά παιχνίδια, αλλά και λόγω των περιορισμένων επιλογών υποχρέωσαν τρεις παίκτες να ζητήσουν αλλαγή από τον Χιμένεθ στο ημίχρονο με τον Αστέρα.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια των Play Off της ΑΕΚ, το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν με διαφορά το πιο… χαλαρό από άποψη βαθμολογικής πίεσης για τους “κιτρινόμαυρους”.

Έδωσε ανάσες, έκανε διαχείριση

Η εξασφάλιση της Ευρώπης έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουράσει παίκτες που στα προηγούμενα παιχνίδια έσφιγγαν τα δόντια τους για να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την Ένωση. Άλλωστε, Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Κρστιτσιτς έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν και να μην επιβαρύνουν τα σημεία του σώματός τους που είχαν ενοχλήσεις.

Στον αγώνα με τον Αστέρα, επίσης, ο Χιμένεθ άφησε στον πάγκο τους Μάνταλο και Γαλανόπουλο για να τους δώσει ανάσες.

Ζήτησαν τρεις παίκτες αλλαγή!

O Ισπανός τεχνικός είδε τους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα της Τρίπολης αρκετά εξουθενωμένους, ενώ τρεις εξ αυτών να του ζητούν αλλαγή λόγω ενοχλήσεων και κούρασης που τους είχε καταβάλει, με τον Χιμένεθ να τους βγάζει όλους στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος όμως να τους ρωτά κάθε τρεις και λίγο πως νιώθουν.

Ποιοι ήταν αυτοί; Ο Μιχάλης Μπακάκης που προερχόταν από τραυματισμό και αποχή σχεδόν έξι εβδομάδων, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που στα τελευταία παιχνίδια παίζει όλο και περισσότερο, ενώ είχε και το Ραμαζάνι να τον… ταλαιπωρεί επιπλέον, αλλά και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που από τον Άρη και μετά παίζει ανελλιπώς.

Ο Μπακάκης και ο Τάνκοβιτς έγιναν αλλαγή μετά από 65 λεπτά, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε όλο το παιχνίδι, αν και σε κάποιο σημείο του έμεινε κάτω με κράμπες στη γάμπα.

Επίσης και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αντικαταστάθηκε στο 75′ προκειμένου να μην επιβαρύνει άλλο τον οργανισμό του και να είναι κάπως πιο ξεκούραστος στο ματς της Κυριακής με τον Άρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.