Super League 1: Προτελευταία στροφή στα play off

Με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” να ξεχωρίζει, πραγματοποιείται την Τετάρτη η ένατη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος (19:30 Novasports2HD).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη των αναμετρήσεων από το Novasports.gr και δείτε πρώτοι τα γκολ από τη Web TV.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, στη φιέστα που ετοιμάζει στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 84 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 64 βαθμούς. Οι Πειραιώτες μετρούν 62 νίκες, στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει 43 νίκες, ενώ 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακοί, οι νίκες είναι 45 υπέρ των “ερυθρολεύκων”, έντεκα υπέρ των “ασπρόμαυρων”, ενώ οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στο “Κλ. Βικελίδης”, ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Οι “κίτρινοι” βρίσκονται στην τρίτη θέση με 59 βαθμούς, ενώ οι “πράσινοι” βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 52 βαθμούς. Το “τριφύλλι” μετράει 65 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, με τον Άρη να έχει συνολικά 25 νίκες, ενώ 27 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης έχει 19 νίκες, ο Παναθηναϊκός 22, ενώ 17 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 58 βαθμούς. Η Ένωση έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς μετράει 14 νίκες στα προηγούμενα ματς, έναντι επτά των Αρκάδων. Επίσης, τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στην Τρίπολη, οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε νίκες, οι φιλοξενούμενοι επίσης πέντε, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής:

Άρης-Παναθηναϊκός (19:30 Novasports3HD)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (19:30 Novasports4HD)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30 Novasports2HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.