Παναθηναϊκός: “Είμαστε όλοι κομμάτι μίας μαύρης σελίδας”

Πριν την έναρξη της προπόνησης του Παναθηναϊκού, το ποδοσφαιρικό τμήμα συγκεντρώθηκε ολόκληρο και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε για τα δρώμενα μεταφέροντας το μήνυμα της διοίκησης.

Ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και η προπόνηση της Τρίτης πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Πριν την έναρξη της προπόνησης του Παναθηναϊκού, το ποδοσφαιρικό τμήμα συγκεντρώθηκε ολόκληρο και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε για τα δρώμενα μεταφέροντας το μήνυμα της διοίκησης.

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε και αυτός στους παίκτες τονίζοντας:

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Τέλος, τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αποχαιρέτησε και ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ

«Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.