Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπόλονι!

Μετά από επικοινωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι συμφωνήθηκε να αποχωρήσει από τώρα από την ομάδα. Με Συλαϊδόπουλο στο Βικελίδης.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου. Ο Λάζλο Μπόλονι από το βράδυ της Δευτέρας αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μαζί με τον βοηθό του Σεργκέι Κουζνέτσοφ, καθώς δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας κανέναν από τους δύο στόχους που ανέλαβε όταν ήρθε στους “Πράσινους”.

Κι αν του δόθηκε πίστωση χρόνου μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τα Γιάννινα, οι δύο εντός έδρας ήττες από Άρη και ΑΕΚ που σήμαναν και την οριστική απώλεια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ήταν εκείνες που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου μια ώρα αρχύτερα.

Συν τοις άλλοις, η εικόνα της ομάδας στη διαδικασία των playoff απογοήτευσε τη διοίκηση η οποία αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Λάζλο Μπόλονι και να ξεκινήσει το “χτίσιμο” του Παναθηναϊκού της επόμενης μέρας πριν καν τελειώσει το τρέχον πρωτάθλημα. Έτσι, στον πάγκο στο ματς με τον Άρη θα καθίσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Πιθανότατα αργότερα θα εκδοθεί και η επίσημη ανακοίνωση.

Η ονοματoλογία ήδη έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε ποιον θα δοθεί το χρίσμα. Οι περισσότερες πιθανότητες θέλουν την τεχνική ηγεσία να την αναλαμβάνει προπονητής εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό, χωρίς πάντως να αποκλείεται το σενάριο για προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.