Τσιντώτας: “Η καλύτερη απόκρουση της καριέρας μου” (vids)

Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησαν στην κάμερα του AEK TV για τη νίκη της Ένωσης επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, οι περισσότεροι εκ των οποίων αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια των Play Off.

Χιμένεθ: “Να παλέψουμε για την τρίτη θέση”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής:

«Είναι η δυσκολότερη περίοδος αν σκεφτώ ότι στα 14 χρόνια επαγγελματικής ζωής ως ποδοσφαιριστής και όλα τα χρόνια που έχω ζήσει ως προπονητής. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις ποδοσφαιριστές να θέλουν, αλλά λόγω της φυσικής κατάστασης να μην μπορούν να δώσουν όλα όσα θέλουν να κατακτήσουν. Αν και μάχονται για να τα κατακτήσουν όλα. Θα πρέπει να δεχθούμε την κριτική που έχει γίνει λόγω αρνητικών αποτελεσμάτων. Όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούσαμε να υπολογίσουμε ένα μέσο όρο 12, 13, 14 ποδοσφαιριστές με όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα. Αν δεν είχαμε εξασφαλίσει τη θέση μας στην Ευρώπη, θα ήταν δύσκολο ο Κρίστισιτς να μπορέσει να παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στα όρια, όπως ο Λόπες, ο Τσιγκρίνσκι, ο Μάνταλος, ο οποίος χρειάστηκε να παίξει σχεδόν τραυματίας. Ο Κρίστισιτς, ο οποίος είχε θέμα, αλλά προσπάθησε. Πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουν την ομάδα. Αν δούμε στον πάγκο, υπήρξε μία διαθέσιμη λύση για τον άξονα. Ο Σάκχοφ, ο οποίος προέρχεται από μία μεγάλη χρονική περίοδο εκτός και δεύτερη φορά από Covid. Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι, όπως έχω πει από τον Φεβρουάριο προσπαθούν να τα δώσουν όλα. Δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω γιατί τα δίνουν όλα κι αυτό συνεχίζω να το λέω. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόθεση που έχει κάποιος να τα δώσει όλα. Φυσικά και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Τι άλλο πρέπει να τους ζητήσουμε.

Απομένουν δύο αγώνες. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αποδώσουμε όπως πρέπει και γιατί όχι να προσπαθήσουμε να πάρουμε και την 3η θέση. Να τελειώσουν τα Play Off, να γίνει ανάλυση, να δούμε τι συνέβη, γιατί συνέβη και να δούμε τι λύσεις μπορούν να βρεθούν γιατί αυτό πρέπει να κάνει μία ομάδα, η οποία έχει ως στόχο να είναι στην κορυφή».

Τσιντώτας: “Το σημαντικό είναι πως βγήκαμε Ευρώπη”

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για τη νίκη σε ντέρμπι μετά από πολύ καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στην απόκρουση που βοήθησε την ΑΕΚ να φύγει νικήτρια.

Αναλυτικά:

«Καταφέραμε μετά από καιρό να κερδίσουμε ένα ντέρμπι, μετά από καιρό εκτός έδρας. Το σημαντικό είναι, αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα η χρονιά, ότι κλείσαμε με το εισιτήριο στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα απομένουν δύο παιχνίδια, στα οποία θα πρέπει να δώσουμε και εκεί το 100%. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε και να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά.

Αρκετοί παίκτες με τραυματισμούς και κορωνοϊό. Η χρονιά ξεκίνησε με μία προετοιμασία που έγινε και δεν έγινε για έναν τελικό που δεν παίχτηκε τελικά. Παίξαμε πιο μετά. Περάσαμε στην Ευρώπη, μετά η συνέχεια δεν ήταν και τόσο καλή.

Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε την τελευταία μας προσπάθεια σε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να βγούμε Ευρώπη κι από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε μπροστά για την επόμενη χρονιά. Η κριτική είναι μέσα στο παιχνίδι. Σε μεγάλη ομάδα βρισκόμαστε.

Από εκεί και πέρα έχω πει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις να μη σκεφτόμαστε, να κλείνουμε τα αυτιά μας και να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Για την απόκρουση που έκανα νομίζω ότι είναι η καλύτερη που έχω κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, μέχρι την επόμενη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.