Κρστιτσιτς: “Δεν με νοιάζει πως, αλλά πρέπει να κερδίσουμε” (vid)

Ο Νέναντ Κρστιτσιτς μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στην ΑΕΚ, τα άσχημα αποτελέσματα, το ματς με τον ΠΑΟΚ και τον... τελικό με τον Παναθηναϊκό.

O Νέναντ Κρστσιτσις μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στη νέα ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως:

Είναι αλήθεια πως φέτος δεν έχουμε κερδίσει κάποιο ντέρμπι και αυτό που κάναμε μετά τον ΠΑΟΚ είναι να έχουμε θετική σκέψη για να τα καταφέρουμε με τον Παναθηναϊκό” ενώ σε ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να υπάρχει θετική σκέψη μετά από τόσα αρνητικά αποτελέσματα είπε:

Δείτε επίσης όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Είναι πολύ δύσκολο. Στα τελευταία ματς παίζουμε οι ίδιοι κάθε τρεις μέρες λόγω των προβλημάτων. Είμαστε επαγελματίες και πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα. Ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει να του δώσουμε μια χαρά και ελπίζω να τα καταφέρουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό“.

Η ΑΕΚ θα παίξει για τέταρτη φορά φέτος εναντίον του Παναθηναϊκού, τον οποίο δεν έχει κερδίσει, ωστόσο αν θέλει να βγει Ευρώπη πρέπει να το κάνει την Κυριακή με τον Σέρβο μέσο να τονίζει: “Δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ξέρω πως, είτε παίξουμε καλά, είτε όχι, γνωρίζουμε πως είναι ένα σημαντικό ματς για να είμαστε στην Ευρώπη“.

Δείτε επίσης όσα είπε ο Γιάννης Σαρδέλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.