Μανούσος: «Έχω «δεθεί» με τον Ατρόμητο…» (vid)

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και τα ατομικά λάθη στέρησαν από τον Ατρόμητο την νίκη και στα προηγούμενα παιχνίδια των play out, σύμφωνα με με τον Μανούσο.

Ο έμπειρος επιθετικός του Ατρομήτου, Γιώργος Μανούσος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του, είχε διαφορετικά «θέλω» στην φετινή περίοδο και χρειάστηκε να αλλάξει νοοτροπία, ενώ ευχήθηκε καλή τύχη στον Παναιτωλικό και στα παιχνίδια-μπαράζ.

Οι δηλώσεις του στην καμέρα της ΝΟVA:

«Δικαούμασταν καλύτερα αποτελέσματα και νίκες και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά παράγοντες όπως τα ατομικά λάθη και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, δεν μας το επέτρεψαν. Σήμερα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και έτσι πρέπει να παίξουμε και στην τελευταία αγωνιστική για να νικήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και την διοίκηση. Τα «θέλω μας ήταν πολύ διαφορετικά στην φετινή περίοδο και πολυ πιο υψηλά. Γνωρίζουμε τι φταίει και αλλάξαμε νοοτροπία. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και τηρείς το πλάνο σου, θα δικαιωθείς από το αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομα΄δα, έχει ποιοτικούς παίκτες, καλό προπονητή και διοίκηση. Του εύχομαι τα καλύτερα στα μπαράζ και να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στην Super League, στην οποία είναι η θέση του. Αγαπώ τον Ατρόμητο και έχω «δεθεί» με την ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Πρώτα να τελειώσουμε την σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.