Δέλλας: «Υποχρεωμένοι να γράψουμε με «χρυσά» γράμματα την ιστορία του Παναιτωλικού» (vid)

Ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να χάσει και την δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή της στην Super league, στο διπλό μπαράζ που θα δώσει με την δεύτερη ομάδα της Super League-2.

O Παναιτωλικός «λύγισε» από την ψυχολογική πίεση για το αποτέλεσμα της νίκης, κόντρα στον Ατρόμητο και ηττήθηκε, αλλά ο προπονητής των γηπεδούχων Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την επόμενη ημέρα του διπλού μπαράζ που θα δώσει η ομάδα του Αγρινίου.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Δεν έχει σημασία τι έγινε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και ας προερχόμασταν από νίκες. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και σήμερα, αλλά από δυο αδράνειες της άμυνας μας και σε ισάριθμες τελικές του Ατρομήτου, δεχτήκαμε τα δυο πρώτα γκολ που μας κατέβαλλαν ψυχολογικά. Ήταν μια κακή βραδιά και ένα κακό αποτέλεσμα. Το αποδεχόμαστε. Δεν έχω ψάξει για δικαιολογίες, αλλά είχαμε πολλά προβλήματα απουσιών στα πλει άουτ. Έχω πεί ξανά. όμως, ότι η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες. Και η ιστορία γράφεται με χρυσά ή μαύρα γράμματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε με χρυσά γράμματα την ιστορία του Παναιτωλικού. Πρώτα θα ηρεμήσουμε και θα συγκεντρωθούμε στα μπαράζ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.