Λαμία-ΟΦΗ 0-2: Έσωσε την παρτίδα με το σπαθί του (vids)

Οι κρητικοί πήραν το πολύτιμο διπλό στην Φθιώτιδα, με το οποίο εξασφάλισαν την παραμονή τους!

Μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα και προσδοκίες, αλλά κάπου στου δρόμου τα μισά έδειξε να εξελίσσεται σε εφιάλτη, ουσιαστικά ολοκληρώθηκε απόψε το βράδυ για τον ΟΦΗ με κυρίαρχο συναίσθημα την ανακούφιση.

Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε εύκολα και καθαρά με 2-0 μέσα στη Λαμία και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΛ στο Βόλο, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις πόντοι, ωστόσο ο ΟΦΗ έχει τι πλεονέκτημα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας, αφού είχε τερματίσει ψηλότερα στην κανονική διάρκεια.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόμπλια έκαναν το καθοριστικό βήμα με το “διπλό” της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα της Λάρισας και δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν το πλεονέκτημα που πήραν να πάει χαμένο.

Έβαλαν γρήγορα-γρήγορα το νερό στο αυλάκι, με τον Σακόρ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5′ κι από εκεί και πέρα έδωσαν έμφαση στον έλεγχο του ρυθμού, ψάχνοντας παράλληλα την ευκαιρία για να “κλειδώσει” τη νίκη.

Πρόσωπο της αναμέτρησης, ο… συνήθης ύποπτος Ντε Γκούζμαν. Είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, σκόραρε ο ίδιος με πανέμορφο τρόπο το δεύτερο στο 82′ και στο φινάλε δικαίως αποθεώθηκε απ’ όλους.

Λαμία: Επασί – Βλάχος (67′ Προβυδάκης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ – Τζανδάρης (79′ Πίτι), Παλαβαντισβίλι (46′ Μπεχαράνο) – Ντέλετιτς, Βασιλακάκης (46′ Τιρόνε), Γκαζαριάν (46′ Ρόμανιτς) – Καραμάνος

ΟΦΗ: Βάτερμαν – Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Βαφέας, Κοροβέσης – Ντε Γκουζμάν (90′ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Σακόρ (90′ Ουές) – Γιάννου (63′ Νέιρα), Σαρδινέρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.