Σαρδέλης: “Πρέπει να βγούμε Ευρώπη” (vid)

Ο Γιάννης Σαρδέλης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο της Ένωσης και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σαρδέλης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ λέγοντας πως:

Το παιχνίδι δεν πήγε όπως τα περιμέναμε. Χάσαμε, δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που αξίζουμε. Το κλίμα παραμένει καλό, είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά παραμένουμε μια οικογένεια και συνεχίζουμε“.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για τέταρτη φορά φέτος χωρίς να έχει νίκη στα τρία προηγούμενα ματς και ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης τονίζει: “Είναι ένα δύσκολο ματς, είναι ένα ντέρμπι, πρέπει να το κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα βγούμε στην Ευρώπη και πάμε όσο πιο δυνατά γίνεται”.

Δείτε επίσης τι είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στα κανάλια Novasports

Ο Γιάννης Σαρδέλης περιμένει από την ομάδα του να δείξει στο γήπεδο ότι θέλει τη νίκη, ενώ μιλώντας για τον κόσμο της ΑΕΚ δήλωσε: “Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα ο κόσμος περιμένει να κερδίσεις, περιμένει να παίξεις καλά και σίγουρα έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας, όμως συνεχίζουμε για ότι καλύτερο μπορούμε“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.