ΑΕΚ: Με Μάνταλο-Μπακάκη στο ντέρμπι (pic)

Πέτρος Μάνταλος και Μιχάλης Μπακάκης επιστρέφουν στην αποστολή της ΑΕΚ και είναι διαθέσιμοι για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Δύο σημαντικές επιστροφές για τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική των Play Off της Super League.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις και το Σάββατο και τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, ενώ επιστρέφει στην αποστολή μετά από απουσία σχεδόν έξι εβδομάδων και διεθνής δεξιός μπακ.

Οι Λιβάι Γκαρσία, Νέλσον Ολιβέιρα, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, με τους δύο πρώτους να ανεβάζουν ρυθμούς και ειδικά ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μπορεί να προλάβει το ματς με τον Άρη την επόμενη Κυριακή.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.