Ολυμπιακός: Χωρίς Σα, Κρίστινσον, Φορτούνη, Εμβιλά και Λαλά στην Τρίπολη

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει να παρουσιάζει έναν Ολυμπιακό με διαφορετικό πρόσωπο και γι΄αυτό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης θ' απουσιάζουν βασικά στελέχη.

Μετά τις αλλαγές του Ολυμπιακού στο βασικό σχήμα του παιχνιδιού απέναντι στον Άρη, ο Πέδρο Μαρτίνς θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο και στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης (09/05, 17.15, NS1HD). Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως προανήγγειλε στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο novasports.gr θα συνεχίσει με “φρέσκα” πρόσωπα στην αποστολή και στην ενδεκάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για Γουλβς και Ουσεϊνού Μπα!

Έτσι από την αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες απουσιάζουν οι Σα, Φορτούνης και Εμβιλά. Απόντες είναι εξαιτίας τραυματισμού οι Μπα και Παπαδόπουλος, ενώ οι Λαλά και Κρίστινσον προφυλάσσονται καθώς αντομετωπίζουν μικρά προβλήματα. Αυτό σημαίνει πως στην εξίσωση μπαίνει και άκομα ένας νεαρός πορτιέρε και συγκεκριμένα ο Θάνος Παπαδούδης, πίσω από τους Τζολάκη και Καραργύρη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τζολάκης, Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.