Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Παπαδούδης που πήρε στην αποστολή ο Μαρτίνς

Ο "νέος Τζολάκης" είναι παρών για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Αρκαδία τον Αστέρα Τρίπολης (09/05, 17.15, NS1HD) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League και ο Πέδρο Μαρτίνς όπως προανήγγειλε την Παρασκευή στις δηλώσεις του στο novasports.gr θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με πρόσωπα τα οποία δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της σεζόν. Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” οι νεαροί Τζολάκης και Σουρλής τα πήγαν καλά, ενώ ο Καλογερόπουλος πήρε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτή τη φορά άφησε στην Αθήνα τους Ζοσέ Σα και Ούγκμουντουρ Κρίστινσον κι έτσι στην εξίσωση της τριάδας των τερματοφυλάκων μπήκε ο Θάνος Παπαδούδης. Ο 17χρονος πορτιέρε έχει γεννηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου του 2003 και αποκτήθηκε πριν από τέσσερις σεζόν από τον Πανιώνιο. Πρόκειται για ένα εξελισσόμενο project, καθώς ο Παπαδούδης έχει φτάσει σε ύψος τα 192εκ.!

Ο Παπαδούδης με τον Αντώνη Νικοπολίδη κέρδισε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Κ19, στις 19 Σεπτεμβρίου 2020, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1. Ο 17χρονος τερματοφύλακας είχε δεχτεί γκολ από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Θεοδωρίδη και όχι σε σετ παιχνίδι. Η επέλαση της πανδημίας και το γενικευμένο lockdown έβαλε φρένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ακαδημίας και φυσικά της Κ19, στην οποία θα μοιραζόταν το νο1 με τον Ηλία Καραργύρη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη αξιολογεί το feedback από τη συμμετοχή των νέων στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και έχει στα πλάνα του να εντάξει σταδιακά τον Παπαδούδη στην ομάδα των τερματοφυλάκων, κοιτάζοντας φυσικά στο απώτερο μέλλον. Να θυμίσουμε πως στον περσινό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον τελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τον Παπαδούδη στην αποστολή και αυτή ήταν η πρώτη αναγνώριση και επιβράβευση για τον νεαρό τερματοφύλακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.