Καραργύρης: “Τα μπράβο του Μαρτίνς και όσα βελτίωσα” (vid)

Ο Ηλίας Καραργύρης μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τις ευκαιρίες που περιμένει και τη βελτίωση του τη φετινή σεζόν.

Ο Ηλίας Καραργύρης τη φετινή σεζόν μετράει μόνο πέντε συμμετοχές με την Κ19 του Ολυμπιακού και μετά τη διακοπή των αγώνων λόγω της πανδημίας, έχει στραφεί αποκλειστικά στην προπονητική εξάσκηση με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών. Ο 18χρονος πορτιέρε είναι ένα από τα συστατικά της σπουδαίας ομάδας τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, που δουλεύει υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Ο Καραργύρης μαζί με τον Σα, τον Τζολάκη και τον Κρίστινσον αποτελούν μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες τερματοφυλάκων της Super League. Ο νεαρός τερματοφύλακας χαίρει της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μάλιστα τον επιδοκίμασε για ορισμένες επεμβάσεις του στην προπόνηση της Παρασκευής εν όψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League (09/05, 17.15, NS1HD). Στο επόμενο διάστημα ο Καραργύρης θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, ωστόσο μέχρι τότε αναφέρθηκε στις αποκλειστικές δηλώσεις στο novasports.gr στους τομείς τους οποίους βελτίωσε τη φετινή σεζόν, μέσω των προπονήσεων.

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη τη συνέντευξη στο VIDEO!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.