Άρης: Σφίγγει τα δόντια ο Δεληζήσης

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, κάνει την προσπάθειά του, ώστε να δώσει το παρών στο ερχόμενο ντέρμπι των "κίτρινων" με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (9/5)

Ο Γιώργος Δεληζήσης, όπως όλα δείχνουν, θα καταφέρει να δώσει το παρών στο ερχόμενο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (9/5), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Ο αρχηγός των “κίτρινων”, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο ισχίο από το “Κλεάνθης Βικελίδης” την περασμένη Τετάρτη (5/5), καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έβγαλε σήμερα μέρος της προπόνησης της ομάδας, οπότε οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους” είναι πολλές.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (09/05, 15:00).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ), με τον Γιώργο Δεληζήση να ανεβάζει ρυθμό και να ακολουθεί μέρος της προπόνησης.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.